Tim Boury behoort tot het culinaire kruim van België.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim Boury behoort tot het culinaire kruim van België. © Maxime Petit

Van het stoofvlees van topchef Tim Boury over flandriengerechten tot een pop-up van de man die ooit voor Julia ‘Pretty Woman’ Roberts kookte: Roeselare doet watertanden tijdens Week van de Smaak

Roeselare, in het hart van de Vallei van de Voeding, profileert zich graag als voedingsstad en trekt dan ook alle registers open naar aanleiding van de Week van de Smaak. Van maandag 21 tot en met zondag 27 november is het tijd voor de lekkerste week van het jaar in Roeselare en wij nemen jullie dan ook graag mee naar enkele plekjes waar het water je in de mond komt. Enkele recepten krijg je er zomaar bij. Servetje bij de hand?

  1. Patrick Keysabyl is Pedagogisch ICT-coördinator van het jaar
    Roeselare

    Patrick Keysabyl is Pedago­gisch ICT-coördina­tor van het jaar

    Een week nadat hij met pensioen ging is Patrick Keysabyl door de Vlaamse ICT-coördinatorenliga Vicli uitgeroepent tot Pedagogisch ICT-coördinator van het jaar. Keysabyl was tot begin deze maand aan de slag als leerkracht in de Oekense vrijebasisschool De Ark en als ICT-coördinator van scholengroep Arkorum. Hij wordt gezien als pionier op vlak van ICT op school en kreeg al in 1991 ruimte om aan ICT te werken. Patrick is eveneens de bezieler van Triangel vzw die de de computer als educatief instrument promoot in het basisonderwijs.