Topmodel én West-Vlaams: Hanne Gaby Odiele loopt een show voor Limburger Raf Simons in Parijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Topmodel én West-Vlaams: Hanne Gaby Odiele loopt een show voor Limburger Raf Simons in Parijs. © EPA

Van de stylist van Lady Gaga tot de favoriet van de koningin: 22 modeweetjes uit West-Vlaanderen

De favoriete ontwerper van koningin Mathilde is een West-Vlaming. De laarsjes die Beyoncé droeg in haar recente videoclip hebben Brugse roots. En wist u dat in de schaduw van de Kemmelberg toplingerie wordt gemaakt?  Bel&Bo: West-Vlaamse roots! Naar aanleiding van de Week van de Belgische Mode, die loopt vanaf vandaag tot en met zondag, gingen wij op zoek naar al het modefraais dat West-Vlaanderen te bieden heeft. Laat je gidsen langs 22 West-Vlaamse modeweetjes. 

 1. Zeven studenten aan Vives verdelen een ‘Farm To Table’-box, “om de korte keten te promoten en de hoevewinkels te steunen”
  Roeselare/Ledegem

  Zeven studenten aan Vives verdelen een ‘Farm To Ta­ble’-box, “om de korte keten te promoten en de hoevewin­kels te steu­nen”

  Zeven laatstejaarsstudenten agro- en biotechnologie aan de hogeschool Vives Roeselare ontwikkelden een ‘Farm To Table’-box met keuze uit groenten, fruit, zuivel en vlees. Daarmee brengen ze lokale producten van verschillende hoevewinkels samen in een box. Alle producten worden verzameld bij het Wit-Blauw Vleesbedrijf in de Rollegemstraat in Ledegem. Afhalen kan de komende weken op zaterdag.
 2. Voorzitter Willy Aper mikt op heropstart MCLB in maart: “Enkel op volledige capaciteit en met supporters kunnen we overleven”
  MOTORCROSS

  Voorzitter Willy Aper mikt op heropstart MCLB in maart: “Enkel op volledige capaciteit en met supporters kunnen we overleven”

  Geen motorcross in 2020. Althans niet in de MCLB en VJMO. Vlak voor het openingsweekend in maart brak de covidpandemie uit, waarop de overkoepelende federatie meteen besliste om het hele seizoen uit te stellen. De voorbije maanden werkte de MVLC-VJMO, onder impuls van voorzitter Willy Aper, aan een draaiboek om in het voorjaar van 2021 de competitie te hervatten.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren