Louis Defour en Isabella Dedović zitten vast in een hotel op Schiphol na hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis Defour en Isabella Dedović zitten vast in een hotel op Schiphol na hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika. © RV

“Van de hemel naar de hel”: Louis (31) en Isabella (29) zitten al drie dagen vast in Schiphol na huwelijksreis in Zuid-Afrika

RoeselareOp huwelijksreis naar Zuid-Afrika, wie zou het niet willen? Maar voor Louis Defour (31) en Isabella Dedović (29) uit Roeselare heeft die droom een wrange nasmaak gekregen. Toen ze vrijdag landden op het Amsterdamse Schiphol, testte Louis positief op corona. Sindsdien zit het koppel vast in een quarantainehotel. “Het is ongelooflijk frustrerend”, zegt Louis. “We hebben geen flauw benul wanneer we Nederland mogen verlaten.”

 1. Stijn D’Hulst wil met Knack Roeselare in de Champions League blijven: “We zijn één match verwijderd van ons doel”
  Volleybal

  Stijn D’Hulst wil met Knack Roeselare in de Champions League blijven: “We zijn één match verwijderd van ons doel”

  Wie aan Volley Lube denkt of aan Knack Roeselare, moet bij Stijn D’Hulst zijn. De Belgische spelverdeler heeft bij de Italiaanse topclub van Civitanova gespeeld. Nu is hij aan de slag bij de landskampioenen van Roeselare. De West-Vlamingen moeten hun laatste wedstrijd van de poulefase in de Champions League bij de Italianen afwerken. De Knack-ploeg krijgt ginder de laatste kans om in de hoogste reeks van het internationale clubvolleybal te blijven.
 2. Laurens Vandenheede en SV Rumbeke zitten in nauwe schoentjes: “De efficiëntie voor- en achterin nekt ons”
  voetbal derde nationale A

  Laurens Vandenhee­de en SV Rumbeke zitten in nauwe schoentjes: “De efficiën­tie voor- en achterin nekt ons”

  Het gaat flink bergaf met derdenationaler SV Rumbeke. Zaterdagavond verloor het team van coach Geert Broeckaert thuis met 0-1 van Drongen zodat de degradatiewolken boven het Rumbeekse Sportpark nu iets dreigender worden. De Rumbekenaars staan nu voorlaatste in de stand en zullen dus dringend aan de heropstanding moeten beginnen indien ze hun verblijf in de nationale reeksen met een jaartje willen verlengen.
 1. Quizzen ten voordele van Younited
  Roeselare

  Quizzen ten voordele van Younited

  Onder de noemer ‘Het ei van Ambiorix’ organiseren Younited Roeselare en Younited Cycling Roeselare een quiz ten voordele van hun werking. De voetbal- en fietsteams bestaan uit mensen die strijden tegen kwetsbaarheid op vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede, migratie of verslaving. In hun team vinden ze een thuis. Ze worden gecoacht door sociaal werkers die hen zowel op als naast het veld begeleiden. De quiz wordt gemaakt en gepresenteerd door Wouter Bossuyt en vindt plaats op vrijdag 10 februari in de concertzaal van TRAX. De deuren gaan er open om 19 uur, de quiz start om 20 uur en er zijn hapjes en drankjes voorzien. Deelnemen kan in groepen van maximum vier personen en kost 20 euro per ploeg. Inschrijven doe je door je (groeps)naam te mailen naar heteivanambiorix@gmail.com. Het inschrijvingsgeld is ter plaatse te betalen.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.