Louis Defour en Isabella Dedović zitten vast in een hotel op Schiphol na hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis Defour en Isabella Dedović zitten vast in een hotel op Schiphol na hun huwelijksreis naar Zuid-Afrika. © RV

“Van de hemel naar de hel”: Louis (31) en Isabella (29) zitten al drie dagen vast in Schiphol na huwelijksreis in Zuid-Afrika

RoeselareOp huwelijksreis naar Zuid-Afrika, wie zou het niet willen? Maar voor Louis Defour (31) en Isabella Dedović (29) uit Roeselare heeft die droom een wrange nasmaak gekregen. Toen ze vrijdag landden op het Amsterdamse Schiphol, testte Louis positief op corona. Sindsdien zit het koppel vast in een quarantainehotel. “Het is ongelooflijk frustrerend”, zegt Louis. “We hebben geen flauw benul wanneer we Nederland mogen verlaten.”

 1. “Met een band minder raasden ze met 190 per uur over de E403”: Vier inbrekers gearresteerd na dolle achtervolging
  Roeselare / Kortrijk / Moeskroen

  “Met een band minder raasden ze met 190 per uur over de E403”: Vier inbrekers gearres­teerd na dolle achtervol­ging

  Na een spectaculaire achtervolging van een 30-tal kilometer heeft de politie zaterdagochtend vier van vijf Franse inbrekers kunnen klissen. De daders werden betrapt bij een inbraak in Roeselare. Tijdens een dollemansrit via de E403, die Kortrijk passeerde, werden snelheden tot 200 kilometer per uur gehaald. Pas in Moeskroen kwam de auto tot stilstand, maar nog gaven niet alle inbrekers zich gewonnen.
 1. The Art Factory quizt
  Roeselare

  The Art Factory quizt

  Muziekschool The Art Factory (TAF) organiseert op vrijdag 28 januari een muziekquiz voor het brede publiek. Quizmaster Matthias Goes schotelt de deelnemers verschillende vragen voor en op het einde van de quiz gaan jij en je teamleden misschien naar huis met de Taftrofee en een verfrissend geschenk. Deelnemen? Een team bestaat bij voorkeur uit vier personen en meedoen is gratis. Een team met minder leden kan uiteraard ook. De Tafbar opent de deuren om 18 uur, de quiz start om 20 uur. Inschrijven doe je via https://theartfactory.be/activiteiten.
 2. Lisa en Séraphin stoppen met Weinbeisserei en bouwen nieuw hotel-restaurant in Ardennen: “Na de zomer verhuizen we al”
  PREMIUM
  Roeselare

  Lisa en Séraphin stoppen met Weinbeisse­rei en bouwen nieuw ho­tel-restaurant in Ardennen: “Na de zomer verhuizen we al”

  Na vijf jaar komt er een einde aan wijnbar en restaurant Weinbeisserei. Uitbaters Lisa Driegelinck en Séraphin Boon, beiden 30 jaar, ruilen Roeselare in voor de Ardennen. In Amberloup, in de provincie Luxemburg, starten ze dit najaar de bouw van een nieuw hotel-restaurant. Hun zaak staat over te nemen. “We gaan helemaal voor onze droom.”