Mikhail Khatchatourian en Kristina Petrossova verwelkomen je samen met Annemie Van Looy in Davina’s eethuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Mikhail Khatchatourian en Kristina Petrossova verwelkomen je samen met Annemie Van Looy in Davina’s eethuis. © CDR

Van Belgische frietjes tot Armeens gebak: Davina ’s eethuis opent deuren langs Brugsesteenweg

RoeselareMikhail Khatchatourian en Kristina Petrossova openden donderdag Davina ’s eethuis langs de Brugsesteenweg 369. Het koppel maakt daarmee een lang gekoesterde droom waar. “De glimlach van een tevreden klant is voor ons het allermooiste”, klinkt het.

 1. Roeselare bedankt vrijwilligers stadsarchief met koffie en taart
  Roeselare

  Roeselare bedankt vrijwilli­gers stadsar­chief met koffie en taart

  Het Roeselaarse stadsarchief kan rekenen op een ploeg enthousiaste vrijwilligers. Dit jaar bestaat de vrijwilligerswerking er 20 jaar. Dat jubileum werd aangegrepen om de vrijwilligers te bedanken en de werking even in de kijker te zetten. Alle vrijwilligers werden donderdag uitgenodigd in Het Verzonken Kasteel in ARhus voor een verjaardags’feestje’ met koffie en taart en een gastspreker. Ook werden ze bedankt met pralines.
 2. Gratis infosessie over gamen, sociale media en schermtijd thuis en op school
  Roeselare

  Gratis infosessie over gamen, sociale media en schermtijd thuis en op school

  Huis van het Kind Roeselare organiseert op dinsdag 7 februari een gratis infosessie over gamen, sociale media en schermtijd thuis en op school. Tijdens die infosessie maak je kennis met de virtuele wereld van het gamen en de beleving van schermtijd. Er wordt stilgestaan bij het verslavende effect ervan en wanneer het te veel is. Er worden concrete handvatten, tools en tips aangereikt over hoe daarmee om te gaan en hoe daarover het best in gesprek te gaan. De sessie start om 19.30 uur en wordt georganiseerd in Het Verzonken Kasteel in ARhus op De Munt. Je kan ook online deelnemen. Deelnemen is gratis, inschrijven doe je via www.arhus.be of 051/69.18.00.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.