Wie biedt tijdelijk een warme thuis aan Sarieta?
Volledig scherm
Wie biedt tijdelijk een warme thuis aan Sarieta? © RV

Uitwisselingsorganisatie YFU zoekt opvanggezin voor Zuid-Afrikaanse Sarieta

 1. Gymclub Elastika verruilt Palaestra voor omnisporthal vzw Rista: “Eindelijk niet meer steeds sleuren met al die zware turntoestellen”
  PREMIUM
  Roeselare/Rumbeke

  Gymclub Elastika verruilt Palaestra voor omnisport­hal vzw Rista: “Eindelijk niet meer steeds sleuren met al die zware turntoe­stel­len”

  Elastika heeft een nieuw onderkomen gevonden. De Roeselaarse gymclub traint al jaren in zaal Palaestra langs de Stokerijstraat, maar die gaat op termijn tegen de vlakte. Na een maandenlange zoektocht is voorzitter Tom Denys apetrots te kunnen melden dat Elastika vanaf september thuiskomt in de omnisporthal van de vzw Rista in Rumbeke. “Maar eerst gaan we er nog 65.000 euro in investeren”, aldus Denys.
 2. Krottegemse tuinconcerten gaan last minute indoor
  Roeselare

  Krottegem­se tuinconcer­ten gaan last minute indoor

  De concerten die op zaterdag 25 juni in verschillende Krottegemse tuinen zouden plaatsvinden, worden door de barre weersvoorspellingen verplaatst naar café Breda Viva La Vie aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. “Tuinconcerten vinden we te riskant dus schakelen we naar plan B”, aldus organisator Guido Declercq. Het uurrooster en de line-up blijven wel ongewijzigd. Dat betekent dat je om 14 uur kan genieten van Tristan Driessens & Michalis Kouloumis feat. Miriam Encinas Laffitte, Jonas Winterland om 15.30 uur solo op het podium staat en folkgroep Malahide om 17 uur hun ding doet in café Breda Viva la Vie. De concerten zijn gratis. Meer info op https://www.vivial.be/2022/03/27/tuinconcerten-krottegem.