Begrafenisondernemer Steve Laevens, adviseur Katrien Buyse en funeral manager Caroline Van Roy in de volledig vernieuwde en uitgebreidde aula van Uitvaartcentrum Werbrouck.
Volledig scherm
Begrafenisondernemer Steve Laevens, adviseur Katrien Buyse en funeral manager Caroline Van Roy in de volledig vernieuwde en uitgebreidde aula van Uitvaartcentrum Werbrouck. © Maxime Petit

Uitvaartcentrum Werbrouck nu met ruime aula, die kleiner gemaakt kan worden: “Intieme, warme sfeer behouden is belangrijk”

RoeselareUitvaartcentrum Werbrouck kreeg een nieuw kleedje aangemeten. De aula werd vernieuwd en uitgebreid tot een capaciteit van 200 personen, de rouwkamers kregen een makeover en er werd een nieuwe winkel en kistenruimte gerealiseerd. Momenteel krijgt ook de gevel van het uitvaartcentrum langs de Bruanestraat nog een renovatiebeurt. “We wilden ons uitvaartcentrum warmer en huiselijker inrichten, iets wat zeker in huidige coronatijden heel belangrijk is”, zegt begrafenisondernemer Steve Laevens.

 1. Lichtervelds koppel gaat nieuwe frituur openen in Gits: “Frituur Maison krijgt een huiselijke en kindvriendelijke sfeer”
  PREMIUM
  Gits/Lichtervelde

  Lichter­velds koppel gaat nieuwe frituur openen in Gits: “Frituur Maison krijgt een huiselijke en kindvrien­de­lij­ke sfeer”

  Gits krijgt er een nieuwe frituur bij. Dieter Hoornaert (38) en zijn vrouw Katrien Lepoutre (36) kochten in de Gryspeerdstraat het statige pand naast café ‘t Geniep en in december starten de verbouwingen. Voor het Lichterveldse koppel betekent de nieuwe frituur een carrièreswitch van formaat, al gingen ze niet over één nacht ijs. “Impulsiviteit zit niet in onze aard. We hebben hier grondig over nagedacht.”
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance