Een onderbroek bleek het favoriete verstopplaatsje voor drugs.
Volledig scherm
Een onderbroek bleek het favoriete verstopplaatsje voor drugs. © Libelle

Twintiger tot drie keer toe betrapt met drugs in onderbroek: 4 maanden effectieve celstraf

Roeselare/Oostende/IeperHet favoriete verstopplaatsje van een 28-jarige man uit Roeselare voor zijn hasj en cannabis? Ongetwijfeld zijn onderbroek. Tot drie keer toe leverde een fouille daar resultaat op. Daarom kreeg hij van de rechter in Kortrijk 4 maanden effectieve celstraf.

 1. Lauren Vanlerberghe na tegenslag zeventiende op het WK voltige, haar paard Hollywood bleek niet fit genoeg
  ROESELARE/DADIZELE

  Lauren Vanlerberg­he na tegenslag zeventien­de op het WK voltige, haar paard Hollywood bleek niet fit genoeg

  Lauren Vanlerberghe uit Roeselare eindigde in Herning (Denemarken) op het wereldkampioenschap voltige zeventiende. Ze kon niet deelnemen met de merrie Hollywood van Sophie van Hooydonck omdat het paard na het lange transport niet fit genoeg bleek. “Mijn reservepaard viel daar plots ook uit”, vertelt Lauren (25) die vaak bij haar vriend in Dadizele verblijft. “Gelukkig kon ik van het team Denemarken hun reservepaard Crixus gebruiken.”
 2. Vervroegde afvalophaling door Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart
  Ardooie

  Vervroegde afvalopha­ling door On­ze-Lie­ve-Vrouw-Hemelvaart

  Maandag 15 augustus is het Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart en hierdoor haalt afvalintercommunale IVIO die dag geen huisvuil op en zijn alle recyclageparken gesloten. Voor de Ardooienaars die langs ronde 1 wonen betekent dit dat ze hun restafvalzak en PMD al op zaterdag 13 augustus buiten dienen te zetten. Dit voor 6 uur. Wie langs ronde 2 woont, wordt gevraagd om zowel de restafvalzak, de PMD-zak als het papier en karton op zaterdag 13 augustus voor 6 uur buiten te plaatsen.