Een onderbroek bleek het favoriete verstopplaatsje voor drugs.
Volledig scherm
Een onderbroek bleek het favoriete verstopplaatsje voor drugs. © Libelle

Twintiger tot drie keer toe betrapt met drugs in onderbroek: 4 maanden effectieve celstraf

Roeselare/Oostende/IeperHet favoriete verstopplaatsje van een 28-jarige man uit Roeselare voor zijn hasj en cannabis? Ongetwijfeld zijn onderbroek. Tot drie keer toe leverde een fouille daar resultaat op. Daarom kreeg hij van de rechter in Kortrijk 4 maanden effectieve celstraf.

 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Toptechnologie van BO-Solutions in nieuwe Belgische zonnewagen
  Roeselare

  Toptechno­lo­gie van BO-Solutions in nieuwe Belgische zonnewagen

  De nieuwste zonnewagen van het Agoria Solar Team is vertrokken naar Zuid-Afrika. Een jaar lang werkten 31 ingenieursstudenten van de KU Leuven aan de wagen om er in september mee deel te nemen aan de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika. BO-Solutions, het Roeselaarse maakbedrijf van metalen precisie onderdelen, is ondertussen al voor de achtste keer op rij leverancier, partner en believer van de studenten en hun wagen.
 3. Vervroegde afvalophaling door Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart
  Ardooie

  Vervroegde afvalopha­ling door On­ze-Lie­ve-Vrouw-Hemelvaart

  Maandag 15 augustus is het Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart en hierdoor haalt afvalintercommunale IVIO die dag geen huisvuil op en zijn alle recyclageparken gesloten. Voor de Ardooienaars die langs ronde 1 wonen betekent dit dat ze hun restafvalzak en PMD al op zaterdag 13 augustus buiten dienen te zetten. Dit voor 6 uur. Wie langs ronde 2 woont, wordt gevraagd om zowel de restafvalzak, de PMD-zak als het papier en karton op zaterdag 13 augustus voor 6 uur buiten te plaatsen.