Het Welzijnshuis van Roeselare en haar medewerkers krijgen wel vaker met verbale en/of fysieke agressie af te rekenen. Op de foto een raam nadat een ontevreden klant het met een hamer had bewerkt.
Volledig scherm
Het Welzijnshuis van Roeselare en haar medewerkers krijgen wel vaker met verbale en/of fysieke agressie af te rekenen. Op de foto een raam nadat een ontevreden klant het met een hamer had bewerkt. © RV

Twintiger bedreigt sociaal assistentes OCMW: “Geen extra geld? Dan vermoord ik je”

RoeselareEen 21-jarige Roeselarenaar riskeert zes maanden cel voor bedreigingen. Telkens hij van zijn begeleiders bij het OCMW geen extra leefgeld kreeg, dreigde hij ermee hen te zullen vermoorden. 

  1. Rista wil twee extra padelterreinen aanleggen
    Rumbeke

    Rista wil twee extra padelter­rei­nen aanleggen

    Vzw Rista wil twee extra outdoor padelterreinen aanleggen bovenop hun twee huidige terreinen langs de Wervikhovestraat. Ze vragen hiervoor een uitbreiding van hun erfpacht aan de stad. De gemeenteraad buigt zich hier maandag over. Het ontwerp van akte bevat enkele voorwaarden. Zo moeten de bestaande outdoor tennisterreinen weggewerkt worden, mogen er geen financiële gevolgen zijn voor de stad wat betekent dat de vzw zelf de investering moet dragen en mogen de extra terreinen geen hinder veroorzaken voor de omliggende terreinen.