Vooral de Opel Corsa raakte zwaar beschadigd, beide inzittenden werden zwaargewond afgevoerd.
Volledig scherm
Vooral de Opel Corsa raakte zwaar beschadigd, beide inzittenden werden zwaargewond afgevoerd. © Alexander Haezebrouck

Twee zwaargewonden bij ferme klap onder brug in Heirweg, één bestuurder reed onder invloed

Langs de Heirweg in Roeselare gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00.45 uur een zwaar ongeval onder de brug van de R32. Een Opel Corsa botste er frontaal met een Grand Cherokee Jeep. Het koppel dat in de Opel Corsa zat werd zwaargewond afgevoerd, de bestuurder van de Jeep legde een positieve alcoholtest af. 

 1. Uitvaartcentrum Werbrouck nu met ruime aula, die kleiner gemaakt kan worden: “Intieme, warme sfeer behouden is belangrijk”
  Roeselare

  Uitvaart­cen­trum Werbrouck nu met ruime aula, die kleiner gemaakt kan worden: “Intieme, warme sfeer behouden is belangrijk”

  Uitvaartcentrum Werbrouck kreeg een nieuw kleedje aangemeten. De aula werd vernieuwd en uitgebreid tot een capaciteit van 200 personen, de rouwkamers kregen een makeover en er werd een nieuwe winkel en kistenruimte gerealiseerd. Momenteel krijgt ook de gevel van het uitvaartcentrum langs de Bruanestraat nog een renovatiebeurt. “We wilden ons uitvaartcentrum warmer en huiselijker inrichten, iets wat zeker in huidige coronatijden heel belangrijk is”, zegt begrafenisondernemer Steve Laevens.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond