Vluchtelingen maken maar al te vaak de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk in gammele bootjes.
Volledig scherm
Vluchtelingen maken maar al te vaak de oversteek naar het Verenigd Koninkrijk in gammele bootjes. © IF

Twee verdachte mensensmokkelaars in cel voor dubieuze aankoop in Decathlon: “Verdachten wilden twintigtal zwemvesten aankopen”

RoeselareTwee Irakezen van 22 en 38 jaar oud zitten in de cel op verdenking van mensensmokkel. De verdachten werden vorige week opgepakt in de Decathlon in Roeselare. Ze zouden volgens het parket een twintigtal zwemvesten kopen.

  1. KOERSlive geeft extra kleur aan WK wielrennen
    Roeselare

    KOERSlive geeft extra kleur aan WK wielrennen

    Het WK wielrennen houdt ons lans al sinds vorig weekend in de ban. Summum wordt ongetwijfeld de wegritten voor elite die volgend weekend worden afgewerkt. Koers. Museum van de Wielersport zorgt met KOERSlive voor de ideale opwarming of net dat extraatje tijdens de wedstrijden zelf. “Met KOERSlive brengt KOERS zijn collectie virtueel tot in de woonkamer, live gekoppeld aan het wereldkampioenschap wielrennen”, licht schepen José Debels het initiatief voor. “Samen met IDLab (UGent-imec) en digital agency Glue ontwikkelde het museum een unieke feed, die tijdens de rechtstreekse uitzending, live en synchroon parcoursgerelateerde wielerhistorische anekdotes en objecten uit de KOERScollectie voorschotelt.”