De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © LSI

Tot acht maanden effectief voor duo dat tot 47.000 euro aftroggelde van 64-jarige man

Twee mannen uit Roeselare en Izegem zijn veroordeeld omdat ze een 64-jarige man tot maar liefst 47.000 euro aftroggelden. Het slachtoffer is een man met psychische problemen en heeft een mentale achterstand. Eén man kreeg acht maanden effectieve gevangenisstraf, een andere vier maanden met uitstel. 

0 reacties

  1. Acht maanden na opening kan Valentino klanten ontvangen bij Sole e Mare: “ Eindelijk kan ik m’n nieuwe zaak echt delen”
    PREMIUM
    Roeselare

    Acht maanden na opening kan Valentino klanten ontvangen bij Sole e Mare: “ Eindelijk kan ik m’n nieuwe zaak echt delen”

    Tijdens de eerste verplichte horecasluiting zette Valentino Cimmino (25) z’n handtekening onder het contract voor het pand aan de Grote Markt 6 en tien dagen voor de tweede sluiting verhuisde hij z’n Italiaans restaurant en pizzeria Sole e Mare van de Patersstraat naar die nieuwe stek. Corona deed hem nooit twijfelen om verder te timmeren aan z’n grote droom, maar toch is Valentino dolblij dat de horeca sinds woensdag weer klanten binnen mag ontvangen. “Het was een frustrerende periode maar dankzij de takeaway en delivery hebben wij toch heel goed gewerkt”, aldus een ambitieuze Valentino.