De man stuurde zelfs naaktbeelden van zijn buurvrouw door.
Volledig scherm
De man stuurde zelfs naaktbeelden van zijn buurvrouw door. © ANP XTRA

Tien maanden voorwaardelijke celstraf voor belaging buurvrouw na afspringen relatie

RoeselareEen man uit Roeselare is woensdag door de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf van 10 maanden voor het belagen van zijn buurvrouw en haar echtgenoot. Na het afspringen van hun buitenechtelijke relatie bleef hij het koppel lastigvallen. Hij stuurde zelfs naaktbeelden door.

 1. Bewoners Lakenstraat blazen verzamelen voor lentedrink

  Bewoners Laken­straat blazen verzamelen voor lentedrink

  De bewoners van de Lakenstraat kwamen zondag samen voor een lentedrink. De activiteit fungeerde als opstart van de vernieuwde wijkwerking na coronatijd. “Dankzij de logistieke hulp van onze buren van de Lijnwaadstraat kon dit voor het eerst doorgaan in een tent op wat wij het centrale pleintje noemen”, zegt Jef Soenens van de wijkwerking. Zo’n 45 bewoners tekenden present. “Een cijfer waar wij best tevreden mee zijn”, aldus Jef. “We hoorden niets dan tevreden reacties en er wordt nu al met belangstelling uitgekeken naar een volgende wijkactiviteit.”
  Roeselare
 2. Kleine Brooklyn Delaere (4) verliest strijd tegen kanker: “We dachten dat hij genezen was, maar tijdens een controle bleek de tumor terug”
  PREMIUM

  Kleine Brooklyn Delaere (4) verliest strijd tegen kanker: “We dachten dat hij genezen was, maar tijdens een controle bleek de tumor terug”

  Brooklyn Delaere, het vierjarige zoontje van Hoogledenaar Ash Delaere, is vorige week in Chicago overleden na een lange strijd tegen kanker. Ash zette eerder verschillende acties op poten om de dure behandeling van de jongen te bekostigen. “Hij had gevochten als een leeuw en die vechtlust had geloond”, vertelt de ontroostbare vader. “Totdat...”
  Roeselare