Regine Mahieu en Inge Debergh schonken de opbrengst van de bessen aan Jurgen De Braekeleer die als product manager in de REO veiling werkt en nauw betrokken is bij vzw Kudimba.
Volledig scherm
Regine Mahieu en Inge Debergh schonken de opbrengst van de bessen aan Jurgen De Braekeleer die als product manager in de REO veiling werkt en nauw betrokken is bij vzw Kudimba. © CDR

Telers primeurbessen schenken opbrengst aan kinderdagverblijf in Malawi: “En de bessen komen op tafel in Pure C van Sergio Herman”

Roeselare/Westkapelle/West-VleterenIn de Roeselaarse REO veiling zijn woensdag de eerste Fine Fleur rode en blauwe bessen van het seizoen geveild. De primeurbessen komen straks op tafel in Pure C, het sterrenrestaurant van Sergio Herman, terwijl de telers beslisten om de opbrengst ervan te schenken aan een kinderdagverblijf in Malawi. 

 1. Hugo Verrieststraat drie dagen onderbroken
  Roeselare

  Hugo Verriest­straat drie dagen onderbro­ken

  De Hugo Verrieststraat zal van dinsdag 6 december tot vrijdag 9 december onderbroken zijn aan huisnummer 39 voor het uitvoeren van een rioolaansluiting. Parkeren aan de werkzone zal tijdelijk niet mogelijk zijn. Het verkeer moet een omleiding volgen via de Cichoreistraat, Rondekomstraat, Zijstraat, Handelsstraat en de Gasthuisstraat naar de Brugsesteenweg in de ene richting en via de Adriaen Willaert, Noordstraat en Kokelaarstraat in de andere richting.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.