De hulpdiensten snelden massaal naar het technisch gebouw van AZ Delta
Volledig scherm
De hulpdiensten snelden massaal naar het technisch gebouw van AZ Delta © Alexander Haezebrouck

Technisch defect doet brandalarm afgaan in technisch gebouw AZ Delta

RoeselareDe brandweer en hulpdiensten rukten zondagavond omstreeks 17 uur uit naar het AZ Delta voor een brand. Eens ter plaatse bleek het te gaan om een technisch defect in het technisch gebouw van het ziekenhuis. Voor het ziekenhuis zelf had het geen impact.

  1. Dokter Knuffel brengt vrolijkheid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”
    PREMIUM
    Roeselare

    Dokter Knuffel brengt vrolijk­heid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”

    AZ Delta heeft er dankzij Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor de glimlach op het gezicht van de zieke kinderen, een heel bijzondere dokter bij. Voortaan gaat Dokter Knuffel éénmaal per maand op ronde op de afdeling pediatrie om zich te bekommeren om de knuffeldieren van de patiëntjes en hen van heel wat leuke momentjes te voorzien. In samenspraak met Het Clownshuis kan de dokter zelfs bijzondere thuiszorg voorschrijven: van bezoekjes aan huis tot in de klas van het langdurig thuisverblijvend zieke kind.