Stan Van Samang treedt woensdag op de Roeselaarse Grote Markt op.
Volledig scherm
Stan Van Samang treedt woensdag op de Roeselaarse Grote Markt op. © RV

Te Deum en Stan Van Samang op nationale feestdag

 1. Anurak Thai brengt authentieke keuken in modern interieur: "Onze chef is net overgevlogen vanuit Thailand"
  PREMIUM
  Roeselare/Brugge

  Anurak Thai brengt authentie­ke keuken in modern interieur: "Onze chef is net overgevlo­gen vanuit Thailand"

  Het vroegere café ‘t Hof van Brabant op de hoek van de Meensesteenweg en de Iepersestraat heropent op vrijdag 1 oktober als Anurak Thai, het derde Thaise restaurant van de uit Maleisië afkomstige Chew Peng en Lisa Soo. “Anurak betekent in stand houden, bewaken en dat is exact wat wij beogen: de Thaise cultuur en keuken beschermen, eren en bovenal delen met jullie”, aldus het gedreven koppel.
 2. Vader en zoon Burggraeve bundelen krachten voor dansnamiddagen voor senioren: “Misschien op termijn ook karaoke en thema-avonden”
  Roeselare

  Vader en zoon Burggraeve bundelen krachten voor dansnamid­da­gen voor senioren: “Misschien op termijn ook karaoke en the­ma-avon­den”

  Senioren kunnen vanaf zondag 26 september maandelijks in Hypnosis Dance Academy terecht voor een dansnamiddag met livemuziek. Dit in de stijl van de vele ter ziele gegane feest- en danszalen. Initiatiefnemer Steve Burggraeve (37) bundelt hiervoor de krachten met z’n vader Ghislain (72) die al sinds 1964 de podia afschuimt in binnen- en buitenland. “Zo vullen we niet alleen een leemte op, maar zullen we elkaar nu gegarandeerd ook regelmatig zien”, aldus het duo.