Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Geert De Rycke

Stukje van 35 jaar oude warmtenet wordt vervangen

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. 18 maanden later dan gehoopt, maar Krottegemse Rommelmarkt viert op 3 oktober eindelijk 30e jubileumeditie: “Voor het eerst meer dan 1.000 standen”
  Roeselare

  18 maanden later dan gehoopt, maar Krottegem­se Rommel­markt viert op 3 oktober eindelijk 30e jubileume­di­tie: “Voor het eerst meer dan 1.000 standen”

  Vierde keer goede keer voor de Krottegemse Rommelmarkt. De Krottegemse Markten wilden aanvankelijk de 30e editie van hun rommelmarkt op de wijk over statie organiseren op 19 april 2020 maar de coronacrisis strooide roet in het eten. Vier keer, en in totaal 18 maanden, werd de jubileumeditie uitgesteld, maar nu garanderen de organisatoren dat de feesteditie op 3 oktober groen licht heeft. “Het wordt een absolute topeditie. De inschrijvingen lopen als een trein en hoewel we het parcours uitbreidden, zijn er amper nog standplaatsen beschikbaar”, zeggen voorzitter Frank Wauters en plaatsmeester Carin Snijders.