Doggy Fit is het project van hogeschool Vives-studenten Laura Vandewalle, Chloë Dewaele, Jelle Demuynck, Laurens Bolle, Elias Gryson, Lore Van Acker en Felle De Baerdemaeker.
Volledig scherm
Doggy Fit is het project van hogeschool Vives-studenten Laura Vandewalle, Chloë Dewaele, Jelle Demuynck, Laurens Bolle, Elias Gryson, Lore Van Acker en Felle De Baerdemaeker. © RV

Studenten gaan strijd aan tegen overgewicht bij honden: “Een op vijf heeft obesitas”

Roeselare/Staden/Menen/Heuvelland/Diksmuide/Leuven/GentZeven studenten agro- en biotechnologie van hogeschool Vives willen via hun small-businessproject DoggyFit paal en perk stellen aan overgewicht bij honden. In de maand december organiseren ze vier online sport- en gezondheidssessies die honden fit en gezond moeten maken.

 1. Krokussen bekennen al kleur in Westlaan
  Roeselare

  Krokussen bekennen al kleur in Westlaan

  Vorige week kregen we nog een sneeuwtapijtje over ons heen, maar wie door de Westlaan in Roeselare passeert, krijgt al meteen last van lentekriebels. Met nog bijna twee volledige wintermaanden voor de boeg, steken daar in de middenberm de eerste krokussen al voorzichtig hun kopjes boven de grond. Velen staan zelfs al te bloeien, wat al doet verlangen naar beter weer en ook wat hoop geeft in barre coronatijden. Krokussen bloeien normaal vooral in februari en maart, maar de Roeselarenaars krijgen nu al voorsmaakje. Nog even geduld en straks komen ook de paaslelies piepen.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech