McDonalds liet hun oog vallen op deze site op de hoek van de Moorseelsesteenweg en de Oude Zilverbergstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
McDonalds liet hun oog vallen op deze site op de hoek van de Moorseelsesteenweg en de Oude Zilverbergstraat. © CDR

Straks tweede filiaal McDonalds naast Bergmolenbos?

RumbekeFastfoodketen McDonald’s wil op de hoek van de Moorseelsesteenweg en de Oude Zilverbergstraat, naast het Bergmolenbos, een nieuw hamburgerrestaurant inclusief McDrive openen. De vergunningsaanvraag ervoor is ingediend en het openbaar onderzoek loopt nog tot en met 19 juni.

 1. Oudste kinderboetiek van Roeselare Tineke Junior viert 60ste verjaardag: “We zien nu kinderen van wie oma’s communiekledij ook van hier kwam”
  PREMIUM
  Roeselare

  Oudste kinderboe­tiek van Roeselare Tineke Junior viert 60ste verjaardag: “We zien nu kinderen van wie oma’s communie­kle­dij ook van hier kwam”

  Tineke Junior viert deze maand de 60ste verjaardag en is de oudste kinderboetiek van Roeselare. Met zaakvoerster Sarah Tally (41) staat de derde generatie er aan het roer. Zij bouwde de kledingwinkel op de hoek van de Noord- en de Albrecht Rodenbachstraat uit tot één van de topzaken in België qua feest- en communiekledij. Het diamanten jubileum van de familiezaak viert ze op een hippe manier: met een Instagramwedstrijd die haar klantjes ook letterlijk in de etalage zet.
 2. Glenn en Amber worden de nieuwe uitbaters van Eethuis Enroute: “Ik ben als het ware geboren in een frietpot”
  PREMIUM
  Ardooie

  Glenn en Amber worden de nieuwe uitbaters van Eethuis Enroute: “Ik ben als het ware geboren in een frietpot”

  Op 1 oktober worden Glenn Desmeth (30) en zijn vriendin Amber Dejonckheere (27) de nieuwe uitbaters van frituur/eethuis Enroute in Ardooie. Ze nemen de fakkel over van Luc Hallaert en Gwendoline Gunst. Voor Glenn, dia al vijf jaar werkt in de zaak, is het een kinderdroom die in vervulling gaat. “Mijn grootvader had een frituur. Mijn ouders hadden een frituur. Nu is het mijn beurt om die traditie verder te zetten.”