GastroRSL. Herfstfestijnen 2021.
Volledig scherm
GastroRSL. Herfstfestijnen 2021. © Maxime Petit

Stevig uitgedund GastroRSL blijft geloven in de toekomst: “Beperkte plaatsen voor Herfstfestijnen, maar sfeer en kwaliteit zal er niet onder lijden”

RoeselareNa anderhalf jaar coronastilte is GastroRSL terug met hun Herfstfestijnen. Het restaurantcollectief moest de voorbije periode afscheid nemen van vier leden, maar blijft geloven in de toekomst. “We hebben even getwijfeld om onze Herfstfestijnen te organiseren, maar nu het weer mag moeten we vooruit kijken”, klinkt het.

 1. Myriam’s Whiskyshop organiseert whiskyfestival in The Bull
  Roeselare

  Myriam’s Whiskyshop organi­seert whiskyfes­ti­val in The Bull

  Whiskyliefhebbers mogen zich in de handen beginnen wrijven. Op zondag 4 december zetten The Bull & Myriam’s Whiskyshop in de Sint-Amandsstraat 77 naar jaarlijkse traditie de deuren open. Vanaf 13 uur kan iedereen zich onderdompelen in de wondere wereld van de single malt whisky. Wie niet zo tuk is op whisky vindt misschien wel zijn gading tussen de verschillende soorten gin. En wie weet tik je er wel een cadeautje voor jezelf of voor onder de kerstboom op de kop. Meer info op www.thebull.be.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 3. Lopen door het feeëriek verlichte Roeselare
  Roeselare

  Lopen door het feeëriek verlichte Roeselare

  Strava Runners 8800, de digitale loopclub die alle Roeselaarse sportievelingen verenigt, organiseert op donderdag 15 december om 20 uur de ‘Santa Gathering’. Daarbij rennen de deelnemers door het magisch verlichte stadscentrum. Je kunt kiezen uit twee verschillende looptempo’s: acht of tien kilometer per uur. Aansluitend wordt er gekeuveld op de kerstmarkt op het Stationsplein. Inschrijven kan tot 11 december op sport.roeselare.be.