Maxime Hinnekens en Liam Seys van AdFrame
Volledig scherm
Maxime Hinnekens en Liam Seys van AdFrame © RV

Start-up AdFrame optimaliseert sociale media van artiesten en personalities

RoeselareHet jonge, ambitieuze socialemediabureau AdFrame uit Roeselare heeft een voor de entertainmentsector exclusieve samenwerking beet met het Aalsterse House of Entertainment. Bedoeling is dat de artiesten en personalities die in de portefeuille zitten bij het Aalsterse entertainmentbedrijf of waarmee het samenwerkt, naar eigen wens kunnen gebruikmaken van de diensten van AdFrame voor de optimalisatie van hun socialemediakanalen. 

 1. Mandelstreek valt als een blok voor padel: van eigen website tot Europese padelreizen
  PREMIUM
  Izegem / Tielt / Roeselare

  Man­delstreek valt als een blok voor padel: van eigen website tot Europese padelrei­zen

  De opmars van padel is ook in onze regio niet te stuiten. Door corona is de vraag naar deze vermakelijke mix tussen tennis en squash alleen maar gegroeid. Heel wat clubs in onze regio hebben nieuwe velden aangelegd of zijn dat van plan. Wij staken ons licht op bij de grootste club van de Mandelstreek en zagen hoe ook het landelijke Wingene massaal overstag gaat voor deze hippe sport. Enkele andere streekgenoten pakken dan weer uit met unieke initiatieven, van padelreizen naar Europese bestemmingen tot het runnen van een eigen padelwebsite.
 2. Pasta Bouff strijkt neer in Mammoet Center: “Perfecte plek voor takeaway dankzij bedrijvenzone vlakbij”
  Roeselare

  Pasta Bouff strijkt neer in Mammoet Center: “Perfecte plek voor takeaway dankzij bedrijven­zo­ne vlakbij”

  Lieselot Govaert brengt met Pasta Bouff vanaf halfweg maart afhaalpasta naar het Mammoet Center langs de Brugsesteenweg. Het takeawayconcept is al enkele jaren een daverend succes bij de Brugse studenten en nu wil Lieselot Pasta Bouff het ook in haar thuisstad lanceren. “Voor een tweede zaak was er in mijn ogen maar één optie qua locatie: het Mammoet Center of niets”, zegt Lieselot.
 3. Na jaren wachten op subsidies maakt Ardooie zelf werk van renovatie bibliotheek: “Het mag niet zover komen dat het noodzakelijk wordt om nadars rond het gebouw te zetten voor de veiligheid”
  Ardooie

  Na jaren wachten op subsidies maakt Ardooie zelf werk van renovatie biblio­theek: “Het mag niet zover komen dat het noodzake­lijk wordt om nadars rond het gebouw te zetten voor de veiligheid”

  Na meer dan acht jaar wachten op subsidies, heeft het Ardooise gemeentebestuur beslist om zelf de renovatiekosten van de gemeentelijke bibliotheek te dragen. De bibliotheek is ondergebracht in een het beschermde herenhuis de Mûelenaere langs de Mgr. Roelensstraat dat al een tijdje staat te verkommeren. De renovatie start eind deze maand en moet begin oktober voltooid zijn. Het kostenplaatje bedraagt 22.177 euro zonder btw waarvan de gemeente hoopt toch nog een kwart te kunnen recupereren.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan