Arthur Dehouck en Nada Alraee willen als ambassadeurs van de oefenmarathon alle leerlingen aan het oefenen krijgen. Ze worden hierbij alvast gesteund door STAP-directeur Dirk Lievens, schepen Nathalie Muylle en Bert De Smet, coördinerend directeur stedelijk onderwijs.
Volledig scherm
Arthur Dehouck en Nada Alraee willen als ambassadeurs van de oefenmarathon alle leerlingen aan het oefenen krijgen. Ze worden hierbij alvast gesteund door STAP-directeur Dirk Lievens, schepen Nathalie Muylle en Bert De Smet, coördinerend directeur stedelijk onderwijs. © Maxime Petit

STAP Adriaan Willaert moedigt via oefenmarathon leerlingen aan om thuis te repeteren én het goede doel te steunen

RoeselareDe Stedelijke Academie voor Podiumkunsten (STAP) Adriaan Willaert organiseert tot de paasvakantie een gesponsorde oefenmarathon. Op die manier wil ze in tijden van afstandsonderwijs haar leerlingen aanmoedigen om toch te repeteren, en tegelijkertijd een goed doel, het MiraLouise Fonds dat baby’s met een moeilijke start de best mogelijke groeikansen wil geven, steunen. De marathon is bovendien de opmaat voor het project Frame It! waarmee de STAP kinderen met diverse achtergronden wil samenbrengen om artistiek aan de slag te gaan. 

  1. Dat gaat bijna fout: man redt bromfietser van rollende banden
    Play

    Dat gaat bijna fout: man redt bromfiet­ser van rollende banden

  2. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
    Play

    Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven