Foto JBOR
Volledig scherm
© Foto JBOR

Stadsbestuur eert 11-jarige zwemkampioene

 1. Binnenkort kun je weer van Jules Lagaelaan naar Beversesteenweg rijden, zonder boete te krijgen: knip aan Roeselaars station verdwijnt deels
  PREMIUM
  Roeselare

  Binnenkort kun je weer van Jules Lagaelaan naar Beverse­steen­weg rijden, zonder boete te krijgen: knip aan Roeselaars station verdwijnt deels

  Ook al eens een boete gekregen omdat je de knip aan het station negeerde en van de Jules Lagaelaan over het busstation naar de Beversesteenweg reed? Dan hebben we goed nieuws, want de knip verdwijnt binnenkort. Of toch deels. Er komt eerst een proefopstelling en eind volgend jaar volgt een evaluatie. Lees hier wat er straks weer zal mogen.
 1. Verloederd café wordt Belevingskapper Martin: “Hier kun je terecht in een warme, huiselijke sfeer”
  PREMIUM
  Roeselare

  Verloederd café wordt Belevings­kap­per Martin: “Hier kun je terecht in een warme, huiselijke sfeer”

  Ooit was het een café, daarna een kraakpand, maar nu hebben Martin Willeboer (34) en Bart Debrauwer (39) de zaak omgevormd tot Belevingskapper Martin. De voorbije twee jaar investeerden ze elke vrije minuut in het pand. “Een bezoekje aan het salon moet een echte beleving zijn”, zegt Martin. Op termijn willen de zaakvoerders de duplex op de bovenverdieping ook aanbieden voor kortverhuur en vergaderingen.
 2. Kiwanis organiseert kunstwedstrijd voor personen met een beperking
  Roeselare

  Kiwanis organi­seert kunstwed­strijd voor personen met een beperking

  Serviceclub Kiwanis Roeselare 1 organiseert, naar aanleiding van hun 55-jarig bestaan, opnieuw een nationale kunstwedstrijd voor mensen met een motorische, sensoriële of verstandelijke beperking die op 1 januari minstens 16 jaar zijn. Zij kunnen via de wedstrijd hun kunnen tonen, of dat nu schilderen, boetseren, kantklossen,... is. Alle geselecteerde werken zullen tentoongesteld worden in de inkomhal van AZ Delta, Campus Rumbeke van 21 april tot en met 19 mei. Meer info en inschrijven voor de wedstrijd - tot 31 januari - op www.kr1.be.