Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Getty Images/Image Source

Smartphonespel stuurt je op spannende zoektocht door Roeselare

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Rumbeeks circulatieplan krijgt vorm: van uitbreiding zone 30 tot invoering 15 fietsstraten
  PREMIUM
  Rumbeke

  Rumbeeks circulatie­plan krijgt vorm: van uitbrei­ding zone 30 tot invoering 15 fietsstra­ten

  Net geen twee jaar na het eerste participatiemoment ligt er een ontwerp op tafel voor een vlottere en veiliger mobiliteit in Rumbeke. Niet alleen gaat de stad de zone 30 uitbreiden, het gaat ook school- en fietsstraten invoeren, kruispunten herinrichten en circulatielussen invoeren. Op lange termijn staan ook een ecoduct over de Rijksweg aan het Sterrebos en een tunnel onder het spoor in de Zeger Malfaitstraat op de verlanglijst. Eind oktober wordt het voorstel voorgelegd aan de bevolking, maar wij konden de plannen nu al inkijken.
 2. Na 10 talentenjachten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internationaal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”
  PREMIUM
  Ardooie

  Na 10 talenten­jach­ten wereldwijd waagt Papi Flex nu ook zijn kans in Belgium’s Got Talent: “Internati­o­naal al heel bekend, nu wil ik dat het land waar ik zo warm ontvangen ben me leert kennen”

  Kemo Keita, beter bekend onder zijn artiestennaam Papi Flex, is geen onbekende in het wereldje van de talentenjachten. De voorbije jaren was de Guinese Ardooienaar die zijn lichaam in de meest onnatuurlijke poses weet te plooien wereldwijd een ware sensatie. Vrijdag toont hij zijn kunnen voor het eerst op de Belgische televisie tijdens Belgium’s Got Talent.