Projectleider James Van Zandweghe, schepen Matthijs Samyn en departementshoofd ICT Geert Sinnaeve namen de award in ontvangst.
Volledig scherm
Projectleider James Van Zandweghe, schepen Matthijs Samyn en departementshoofd ICT Geert Sinnaeve namen de award in ontvangst. © RV

Smart City Data platform opnieuw in de prijzen

RoeselareTwee prijzen op evenveel weken voor het Smart City Data platform van Roeselare. Halfweg november mocht Roeselare, samen met Leuven en Brugge, de internationale award van het Smart City Expo World Congress in ontvangst nemen en donderdagavond kaapte de stad op de Agoria Digital Society Awards de hoofdprijs “Best Smart City Project” weg.

 1. Stijn D’Hulst wil met Knack Roeselare in de Champions League blijven: “We zijn één match verwijderd van ons doel”
  Volleybal

  Stijn D’Hulst wil met Knack Roeselare in de Champions League blijven: “We zijn één match verwijderd van ons doel”

  Wie aan Volley Lube denkt of aan Knack Roeselare, moet bij Stijn D’Hulst zijn. De Belgische spelverdeler heeft bij de Italiaanse topclub van Civitanova gespeeld. Nu is hij aan de slag bij de landskampioenen van Roeselare. De West-Vlamingen moeten hun laatste wedstrijd van de poulefase in de Champions League bij de Italianen afwerken. De Knack-ploeg krijgt ginder de laatste kans om in de hoogste reeks van het internationale clubvolleybal te blijven.
 2. Na crisisjaren blijft organisatie van 42e Bouwbeurs positief: “Mensen leven in onzekere tijden, maar wij willen er voor hen zijn met onze expertise”
  Roeselare

  Na crisisja­ren blijft organisa­tie van 42e Bouwbeurs positief: “Mensen leven in onzekere tijden, maar wij willen er voor hen zijn met onze expertise”

  Door corona kon de Bouwbeurs Roeselare twee jaar niet doorgaan, maar nu palmt het evenement begin februari opnieuw Expo Roeselare in. 140 exposanten informeren je er inzake je (ver)bouwdromen. “Heropstarten is niet evident, maar we staan er wel opnieuw. Velen hebben plannen om te bouwen of renoveren”, zegt voorzitter Jan Develtere die in tijden van crisis tot rotsvast blijft geloven in de bouwsector en de beurs.