Een foto van de Roeselaarse rommelmarkt in 2010
Volledig scherm
Een foto van de Roeselaarse rommelmarkt in 2010 © JVK

Slachtoffer inbraak treft eigen spullen aan op rommelmarkt: daders riskeren 30 maanden cel

Roeselare / Menen / WevelgemEen koppel riskeert tot 30 maanden cel voor verschillende inbraken in woningen in Wevelgem, Menen en Roeselare. Eén van de slachtoffers diende een klacht in toen hij zag dat zijn spullen door het koppel verkocht werden op de rommelmarkt in Roeselare. “Er is geen bewijs dat zij ook de inbraken pleegden”, schermt hun advocaat.

 1. CD&V zet Ria Beeusaert-Pattyn in de (digitale) bloemetjes voor twintig jaar burgemeesterschap: “Je bent een monument en een voorbeeld voor ons allemaal”
  Lichtervelde

  CD&V zet Ria Beeusaert-Pat­tyn in de (digitale) bloemetjes voor twintig jaar burgemees­ter­schap: “Je bent een monument en een voorbeeld voor ons allemaal”

  Burgemeester Ria Beeusaert-Pattyn is precies 20 jaar burgemeester van Lichtervelde en daarvoor werd ze vrijdagavond stevig in de bloemetjes gezet. Een grootse fysieke receptie zat er niet in, maar de lokale CD&V dacht wel een mooi alternatief uit. Het werd een online meeting met felicitaties van collega-politici, waaronder Hilde Crevits en Joachim Coens. De burgermoeder kreeg ook een cadeaupakket aan de deur geleverd.
 2. Aangehouden trucker heeft spijt, maar snapt niet hoe hij zo’n ravage kon veroorzaken in woonwijk
  PREMIUM
  Rumbeke/Izegem/Lichtervelde

  Aangehou­den trucker heeft spijt, maar snapt niet hoe hij zo’n ravage kon veroorza­ken in woonwijk

  Serge G. (55) uit Lichtervelde was compleet versuft door een ernstige slaapstoornis toen hij bijna twee jaar geleden in woonwijk Lekkensgoed in Rumbeke met zijn vrachtwagen een ravage aanrichtte. “Je stapt ’s morgens niet in je camion met het idee: vanavond zal ik eens flink brokken maken”, zegt de man. “Ik heb spijt, maar snap niet hoe het die avond zo verschrikkelijk fout kon lopen.” Het openbaar ministerie heeft wel een antwoord op die vraag.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"