De Sint zal de Roeselaarse kinderen dit jaar groeten van achter z'n pc.
Volledig scherm
De Sint zal de Roeselaarse kinderen dit jaar groeten van achter z'n pc. © RV

Sinterklaas bezoekt Roeselaarse kinderen digitaal bij hen thuis

RoeselareOok in dit bijzonder jaar wil Sinterklaas langskomen in Roeselare. Hij verdiepte zich hiervoor speciaal in de digitale technologie en komt op die manier op zaterdag 28 november live in de Roeselaarse huiskamers.

 1. Knack Volley Roeselare start nieuw seizoen met vernieuwde viplounge en kersverse supportersvereniging: “The Blue Wall wil afstand tussen spelers en supporters kleiner maken”
  Roeselare

  Knack Volley Roeselare start nieuw seizoen met vernieuwde viplounge en kersverse supporters­ver­e­ni­ging: “The Blue Wall wil afstand tussen spelers en supporters kleiner maken”

  Knack Volley Roeselare trapt zaterdag de competitie af met een match tegen Haasrode Leuven. Als opwarmertje werden donderdagavond twee nieuwigheden voorgesteld op Schiervelde: de viplounge die compleet in het nieuw zit en The Blue Wall, een nieuwe supportersvereniging, die voor nog meer beleving wil zorgen tijdens de wedstrijden.
 2. Laatste rustplaats in graf van een ander: Peter nam verlopen concessie over en restaureert graf tot laatste rustplaats voor z’n ouders
  PREMIUM
  Izegem

  Laatste rustplaats in graf van een ander: Peter nam verlopen concessie over en restau­reert graf tot laatste rustplaats voor z’n ouders

  Drukke tijden op de begraafplaatsen want iedereen wil dat de graven van z’n geliefden er tegen 1 november piekfijn bij liggen. Ook Peter Velghe (52) ging op de begraafplaats van Kachtem aan de slag. Maar opmerkelijk, met de overledenen die begraven liggen in het graf dat hij oppoetste en voorzag van bloemen, heeft hij geen enkele band. Toen de concessie van dat specifieke graf teneinde liep, nam hij deze over om het graf opnieuw te gebruiken. “Het wordt straks de laatste rustplaats van mijn ouders, net naast een groottante en nonkel van mijn vader en op de begraafplaats die mijn grootvader als schepen liet heraanleggen”, aldus Peter.