Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Koen Moreau

Sint-Amandsstraat dag afgesloten door werken

 1. Automobilist vrijgesproken voor weerspannigheid bij alcoholcontrole in Roeselare: “Dankzij de camerabeelden”
  Roeselare/Ingelmunster

  Automobi­list vrijgespro­ken voor weerspan­nig­heid bij alcoholcon­tro­le in Roeselare: “Dankzij de camerabeel­den”

  Een 25-jarige man uit Ingelmunster is door de rechter in Kortrijk vrijgesproken voor weerspannigheid tijdens een alcoholcontrole in Roeselare. Hij weigerde de ademtest, liep weg en botste tegen een agent maar van geweld of agressie was volgens de rechter geen sprake. “Gelukkig hadden we hier camerabeelden, want de agenten beweerden iets anders”, aldus advocate Julie Vandenbogaerde.
 2. Na crisisjaren blijft organisatie van 42e Bouwbeurs positief: “Mensen leven in onzekere tijden, maar wij willen er voor hen zijn met onze expertise”
  Roeselare

  Na crisisja­ren blijft organisa­tie van 42e Bouwbeurs positief: “Mensen leven in onzekere tijden, maar wij willen er voor hen zijn met onze expertise”

  Door corona kon de Bouwbeurs Roeselare twee jaar niet doorgaan, maar nu palmt het evenement begin februari opnieuw Expo Roeselare in. 140 exposanten informeren je er inzake je (ver)bouwdromen. “Heropstarten is niet evident, maar we staan er wel opnieuw. Velen hebben plannen om te bouwen of renoveren”, zegt voorzitter Jan Develtere die in tijden van crisis tot rotsvast blijft geloven in de bouwsector en de beurs.