De feestnamiddag wordt in oktober in CC De Spil georganiseerd.
Volledig scherm
De feestnamiddag wordt in oktober in CC De Spil georganiseerd. © CDR

SAR zoekt vrijwilligers

RoeselareDe Seniorenadviesraad (SAR) organiseert op 12 oktober opnieuw de seniorenfeestnamiddag in CC De Spil. Hiervoor zoekt de SAR nog vrijwilligers die een onthaal- of suppoostfunctie willen opnemen. Geïnteresseerden kunnen zich melden via antoinevanpeteghem@gmail.com.

 1. Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkampioen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”
  PREMIUM
  Oostrozebeke

  Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkam­pi­oen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”

  Luttele seconden nadat Remco Evenepoel in Wollongong als wereldkampioen over de finishlijn reed kreeg hij al een hartelijke knuffel van Chris ‘Foxie’ De Vos. De Oostrozebeekse verzorger van Belgian Cycling volgt hem en zijn teamgenoten al enkele jaren en genoot samen met hem van zijn glorieuze overwinning en van “twee fantastische wielerweken” Down Under.
 2. Gezocht: Roeselarenaars die dienstverlening stad en Arhus onder de loep willen nemen
  Roeselare

  Gezocht: Roeselaren­aars die dienstver­le­ning stad en Arhus onder de loep willen nemen

  Stad Roeselare en ARhus zoeken Roeselarenaars die willen deel uitmaken van het Testpanel voor het Testhuis. Dit project gaat binnenkort van start en loopt tot juni 2023. Bedoeling ervan is om de dienstverlening van zowel de stad als van ARhus te verbeteren. Concreet zullen zowel burgers als medewerkers de dienstverlenende processen kritisch onder de loep nemen, zowel aan het loket, aan de telefoon, digitaal, op de werkvloer,… Dit om uit te zoeken waar en hoe het nog beter kan. Interesse om deel uit te maken van het Testpanel? Inschrijven kan via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijvingsformulier-testhuis. De eerste bijeenkomst is voorzien op dinsdag 4 oktober van 19.30 tot 21.30 uur.