Dries Messeyne, Marian Claeys, Bart Wenes en Stijn Dusselier zijn overtuigd dat dienstencentrum De Waterdam een sterke plek kan worden in de buurt.
Volledig scherm
Dries Messeyne, Marian Claeys, Bart Wenes en Stijn Dusselier zijn overtuigd dat dienstencentrum De Waterdam een sterke plek kan worden in de buurt. © CDR

Rusthuis De Waterdam krijgt eigen dienstencentrum: “We willen de buurt doen bruisen”

Zorgbedrijf Roeselare heeft een nieuw dienstencentrum opgericht in rusthuis De Waterdam in de Handelsstraat. Het concept is vrij experimenteel, want het aanbod speelt in op wat de bewoners van het rusthuis en de buurt willen. Hiermee wil het Zorgbedrijf ook meer contact tussen de bewoners van het rusthuis en de buurt stimuleren. Ook het Rumbeekse rusthuis Sint-Henricus krijgt straks een dienstencentrum.

0 reacties

 1. Brouwer van OBUZ na ernstige ziekte overleden: “Mijn ziekte was sterker dan mezelf. Ik kon ze niet overwinnen”
  PREMIUM
  PASSENDALE/OOSTNIEUWKERKE

  Brouwer van OBUZ na ernstige ziekte overleden: “Mijn ziekte was sterker dan mezelf. Ik kon ze niet overwinnen”

  In zijn woning langs de Canadalaan in Passendale is Henk Lemaire (44) na een ernstige ziekte overleden. Hij was de brouwer van het blonde bier OBUZ en medezaakvoerder van Waterfields Brewery Passendale. “Henk realiseerde zijn levensdroom”, reageren zijn medevennoten Stef Dejonghe en Sophie Vantomme. “Een droom die abrupt tot een einde is gekomen.” OBUZ is nog maar sinds vorige week dinsdag op de markt. Het is het allereerste boerderijbier van ons land.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af