Herenhuis/D-toxx
Volledig scherm
PREMIUM
© Herenhuis/D-toxx

Romantisch ontspannen in het zuiden van West-Vlaanderen: in deze 4 privésauna’s kom je op Valentijn helemaal tot rust

Zuid-West-VlaanderenValentijn staat voor de deur. Nog niets gepland? Boek een verblijf in een privésauna met z’n tweeën en geniet van de rust en elkaars gezelschap in de sauna, jacuzzi of stoombad. Plezier gegarandeerd! Wij vonden vier sfeervolle privésauna’s in het zuiden van West-Vlaanderen.

 1. Dirk Blockeel neemt muziektaal van Bach onder de loep

  Dirk Blockeel neemt muziektaal van Bach onder de loep

  De Godelievekerk is op vrijdag 31 maart 2023 de plek bij uitstek voor de liefhebbers van de muziek van Johan Sebastian Bach. Om 19 uur brengt Dirk Blockeel in de kerk aan de Honzebroekstraat een inspirerende lezing over de passionele muziektaal van de grootmeester. Er wordt ingegaan op Bachs toontaal, vorm en techniek en vervolgens wordt dit toegepast op zijn meesterwerk zijnde de Mattheuspassie. Inschrijven doe je via godelievemensen@gmail.com of via het secretariaat ‘t Grachtje op 051/20.77.48. De avond zelf kan je een vrije bijdrage geven.
  Roeselare
 2. Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorietenrol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  Filip Comptaert en Eendracht Hooglede maken favorieten­rol waar: “Kampioen en thuis nog altijd het maximum”

  Eendracht Hooglede heeft zijn favorietenrol in derde provinciale B dit seizoen helemaal kunnen waarmaken. Na 25 speeldagen is de titel een feit en met twintig punten voorsprong op eerste achtervolger Komen-Neerwaasten staat die titel niet ter discussie. Zondag zette de ploeg van coach Filip Comptaert de puntjes definitief op de i door met 2-0 te winnen van Merkem Sport.