Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Bart Lasuy

Roeselare zoekt extra Tuinrangers

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. KOERS zoekt standhouders voor tweedehands wielerbeurs
  Roeselare

  KOERS zoekt standhou­ders voor tweede­hands wieler­beurs

  KOERS. Museum van de Wielersport organiseert op zaterdag 22 april een tweedehands wielerbeurs in het museum aan het Polenplein. Bezoekers kunnen er grasduinen in een uitgebreid aanbod aan tweedehands publiciteitsfoto’s, persfoto’s, wielerboeken, wielertijdschriften en allerlei wielerverzamelingen vinden. Om een degelijk aanbod te kunnen garanderen is het museumteam nog op zoek naar standhouders. Ben jij standhouder en breng je die dag ook graag je wielerwaar aan de man/vrouw? Reserveer dan nu al een verkoopstand via https://koersmuseum.be/nl/kalender/wielerbeurs.
 3. Ontroerend afscheid van Maria (75), vermoord door haar man: “Je noemde me altijd ‘sjansard’, en dat ben ik ook met een oma zoals jij”
  PREMIUM
  Roeselare

  Ontroerend afscheid van Maria (75), vermoord door haar man: “Je noemde me altijd ‘sjansard’, en dat ben ik ook met een oma zoals jij”

  In de volgelopen aula van uitvaartverzorger Commeyne werd dinsdag afscheid genomen van Maria Degryse. De bijzonder graaggeziene dame werd op zondag 22 januari vermoord door Daniel V., haar 85-jarige echtgenoot. “Je strijd tegen onrechtvaardigheid had je moe gemaakt. Met je bijna laatste krachten besloot je enkele maanden geleden je eigen pad te volgen.” Kleinzoon Lars had bijzonder mooie afscheidswoorden voor zijn oma.