Ook de speelcontainers zijn te huren tijdens de winter.
Volledig scherm
Ook de speelcontainers zijn te huren tijdens de winter. © Maxime Petit

Roeselare verhuurt spel- en beweegmateriaal

 1. N-VA Roeselare huldigt pioniers
  Roeselare

  N-VA Roeselare huldigt pioniers

  De N-VA is 20 jaar jong en dat werd ook in Roeselare gevierd. Tijdens een gespreksavond met Valerie Van Peel, ondervoorzitter van N-VA, en federaal parlementslid Yngvild Ingels in de vernieuwde Viplounge van de Tomabelhal op Schiervelde werden enkele pioniers van de lokale afdeling in de kijker gezet. Applaus en een attentie waren er voor zowel Lut Vanbrussel als Ingrid Van Wassenhove. Lut zet zich al sinds dag één belangeloos in voor de opbouw en werking van N-VA Roeselare. Ze maakt nog steeds deel uit van het afdelingsbestuur en is nauw betrokken in het communicatieteam waar ze de correctie van de teksten op zich neemt. Ingrid is nog niet zo lang betrokken , maar is een vaste waarde tijdens de permanenties op zaterdagochtend in het partijsecretariaat. Ook ondersteunt ze de ledenwerving.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.