Minister Verlinden stelde het project tegen intrafamiliaal geweld voor samen met Roeselaars burgemeester Kris Declercq, Izegems burgemeester Bert Maertens en korpschef Curd Neyrinck.
Volledig scherm
Minister Verlinden stelde het project tegen intrafamiliaal geweld voor samen met Roeselaars burgemeester Kris Declercq, Izegems burgemeester Bert Maertens en korpschef Curd Neyrinck. © CDR

Roeselare schakelt versnelling hoger tegen intrafamiliaal geweld

RoeselareMinister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) trekt 100.000 euro uit voor een tweejarig project rond intrafamiliaal geweld in Roeselare.

 1. Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentaliteit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”
  Volleybal Champions League

  Pablo Koukartsev (Roeselare): “Met deze mentali­teit moeten we zaterdag ook tegen Maaseik spelen”

  Knack Roeselare heeft tijdens de Europese wedstrijd tegen Cucine Lube Civitanova op een wilskrachtige manier hun beste niveau laten zien in de flink gevulde Tomabelhal. De eerste CL-match tegen het Franse Tours zat nog in het geheugen. “Een verlieswedstrijd maakt een sporter soms beter”, grijnst coach Vanmedagael na de confrontatie tegen de buitenlandse sterspelers van Civitanova. “De vechtlust was sterk aanwezig. Het publiek stond enthousiast achter ons. Dit zijn hoogtepunten - referentiemomenten - waaraan we ons kunnen optrekken.”
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.