Raadslid Thomas Witdouck en schepen Francis Debruyne bij het bstaande tappunt aan de Kop van de Vaart.
Volledig scherm
Raadslid Thomas Witdouck en schepen Francis Debruyne bij het bstaande tappunt aan de Kop van de Vaart. © RV

Roeselare maakt werk van extra drinkwatertappunten

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. 'Baby Friendly Hospital Initiative'-label voor kraamafdeling AZ Delta campus Rumbeke
  Rumbeke

  'Baby Friendly Hospital Initiati­ve'-la­bel voor kraamafde­ling AZ Delta campus Rumbeke

  De kraamafdeling van AZ Delta campus Rumbeke mocht onlangs het ‘Baby Friendly Hospital Initiative’-label ontvangen. Het BFHI-label geeft aan dat het ziekenhuis een kwalitatief hoogstaande opvang, ondersteuning en begeleiding biedt voor moeder en baby. Eén van de prioriteiten hierbij is de bevordering en ondersteuning van borstvoeding, iets waar AZ Delta veel aandacht aan besteed gezien de vele voordelen die borstvoeding biedt aan zowel het kind als de moeder. Het ziekenhuis heeft de ambitie om op korte termijn het BFHI-label ook te behalen voor campus Menen en campus Torhout.
 3. Speuren naar de Schatten van Vlieg in ARhus en KOERS
  Roeselare

  Speuren naar de Schatten van Vlieg in ARhus en KOERS

  Nog heel de zomervakantie kan je zowel in ARhus, zowel op De Munt als het filiaal in Rumbeke, als in KOERS. Museum van de Wielersport deelnemen aan de zoektocht Schatten van Vlieg. Dit jaar staan de zintuigen centraal met als thema: ruik jij wat ik ruik? Of ruik je iets anders dan jouw vrienden of ouders? De uitgelezen kans dus om zowel letterlijk als figuurlijk je speurneus op te zetten. Er is een zoektocht voor kinderen van 0 tot 6 jaar en voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Deelnemen is gratis.