Dochter Zoë Stockman, zoon Willem Stockman en vader Antoon Stockman  verkochten tijdens ‘Een hart voor Willem’  ‘Vergeef -Me-Welletjes voor een Vergeet-Me-Nietje’ te voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding.
Volledig scherm
Dochter Zoë Stockman, zoon Willem Stockman en vader Antoon Stockman verkochten tijdens ‘Een hart voor Willem’ ‘Vergeef -Me-Welletjes voor een Vergeet-Me-Nietje’ te voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding. © Maxime Petit

Roeselare leert reanimeren ter nagedachtenis van dokter Willem Stockman: “Papa zou dolgelukkig en fier zijn moest hij hier aanwezig zijn”

Roeselare is dokter Willem Stockman en zijn passie voor reanimatie en orgaantransplantatie allesbehalve vergeten. Het Rode Kruis, AZ Delta, ARhus en stad Roeselare organiseerden zondag het evenement ‘Een hart voor Willem: leer reanimeren’. Dit niet alleen ter nagedachtenis van de populaire arts die in mei op 52-jarige onverwachts overleed, maar ook om zijn levenswerk verder te zetten. De vele aanwezigen leerden er reanimeren, kregen de kans om zich als orgaandonor te registeren en konden ‘Vergeef -Me-Welletjes voor een Vergeet-Me-Nietje’ kopen ten voordele van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding kopen. Heel de dag was dokter Stockman nooit ver weg. 

0 reacties