De gronden bevinden zich net naast de site die de stad eerder aankocht voor Dierenasiel Regio Roeselare.
Volledig scherm
De gronden bevinden zich net naast de site die de stad eerder aankocht voor Dierenasiel Regio Roeselare. © Google Streetview

Roeselare koopt Beitemse grond tussen Ieperseweg en Astenstraat

RoeselareStad Roeselare koopt 1,64 hectare grond aan tussen de Ieperseweg en de Astenstraat. Het terrein zal benut worden voor de aanleg van een overstromingsgebied, een hondenloopweide, de opvang van landbouwhuisdieren en een extra toegang tot het nieuwe dierenasiel.

 1. ASSISEN. De amper 18-jarige Agaverdi wilde snel geld verdienen met een ripdeal, maar bekocht dat met z'n leven: “Iets in hem zei dat hij het moest doen”
  PREMIUM
  Roeselare/Menen

  ASSISEN. De amper 18-jarige Agaverdi wilde snel geld verdienen met een ripdeal, maar bekocht dat met z'n leven: “Iets in hem zei dat hij het moest doen”

  Vrienden en familie omschreven hem als een rustige jongen en z’n bazen als een goede werkkracht. Agaverdi Mahmudov (18) had alles om het te maken, maar toch liet de Menenaar zich verleiden tot het plegen van een ripdeal. “Door de invloed van een slechte vriend”, meende zijn vriendin. Agaverdi werd uiteindelijk met één kogel om het leven gebracht door Sacha Brunessaux (23) uit Roeselare. Een ongeval, zoals die laatste zelf beweert, of een doodslag? Dat moet deze week duidelijk worden in het Brugse assisenhof na een onderbreking door een wrakingsverzoek.
  Roeselare