Volledig scherm
© BELGA

Roeselare is Gouden Trapper #GoWithTheVelo

 1. Lichterveldenaar Roger Annys (77) krijgt Martin Heylen 20 jaar later opnieuw over de vloer: “Toch even geschrokken toen hij plots aan de deur stond”
  Lichtervelde

  Lichtervel­de­naar Roger Annys (77) krijgt Martin Heylen 20 jaar later opnieuw over de vloer: “Toch even geschrok­ken toen hij plots aan de deur stond”

  In ‘Zelfde deur’, 20 jaar later’ is vanavond te zien hoe reportagemaker Martin Heylen twintig jaar na datum opnieuw aanbelt bij Lichterveldenaar Roger Annys. Roger (77) woont ondertussen in een appartement in de Statiestraat met zijn 20 jaar jongere vrouw Martine en haar moeder, maar is net als twintig jaar geleden nog steeds bezeten door voetbal.
 2. Politiezone Riho: “We worden steeds minder op straat beroofd, maar steeds meer van achter onze computer”
  Roeselare

  Politiezo­ne Riho: “We worden steeds minder op straat beroofd, maar steeds meer van achter onze computer”

  Het aantal autodiefstallen in Roeselare, Izegem en Hooglede is in 2019 tot het laagste niveau ooit gedaald. Meer dan de helft van de diefstallen kon de politie van de zone Riho binnen het jaar oplossen. Uit de jaarlijkse criminaliteitscijfers van de zone blijkt wel dat het fenomeen van informaticacriminaliteit sinds 2017 sterk stijgt. “Steeds minder zullen we op straat beroofd worden, maar des te meer achter onze computer”, aldus korpschef Curd Neyrinck.
 3. Pauze voor werken Brugsesteenweg tijdens eindejaarsshopping
  Roeselare

  Pauze voor werken Brug­sesteen­weg tijdens eindejaars­shop­ping

  De heraanleg van de Brugsesteenweg, tussen het kruispunt met de Noordlaan en de rotonde aan de Koning Albert I-laan zijn maandag gestart. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) maakt er werk van een aparte busbaan en comfortabele fiets- en voetpaden. Gelijktijdig worden rioleringswerken uitgevoerd in opdracht van Aquafin om de wateroverlast in de omgeving tegen te gaan. De werken zullen ongeveer een jaar in beslag nemen maar tijdens de werken zal het verkeer richting centrum steeds mogelijk blijven, zowel voor fietsers als autoverkeer. Tijdens de nieuwjaarsperiode wordt er even niet gewerkt. “Net na de eerste fase van de werken wordt er een stop ingelast”, weet schepen van openbare werken Griet Coppé (CD&V). “Dit om de shoppers in volle inkoopperiode vlot doorgang te verlenen.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement