Schepen Hostekint, Mister Gay Belgium 2017 Jamie Deblieck en Deniza Miftari samen met enkele bewoners van de Roeselaarse woonzorgcentra die een steentje bijdroegen bij het maken van de indrukwekkende  regenboogvlag.
Volledig scherm
Schepen Hostekint, Mister Gay Belgium 2017 Jamie Deblieck en Deniza Miftari samen met enkele bewoners van de Roeselaarse woonzorgcentra die een steentje bijdroegen bij het maken van de indrukwekkende regenboogvlag. © Maxime Petit

“Roeselare is er voor iedereen”: stad hijst indrukwekkende regenboogvlag en maakt werk van regenboogactieplan

RoeselareMet de onthulling van de meest creatieve en één van de grootste regenboogvlaggen van Vlaanderen en twee regenboogzebrapaden toonde Roeselare maandag op de Internationale dag tegen holebi- en transfobie dat de Rodenbachstad er is voor iedereen. Bovendien wordt er ook werk gemaakt van een regenboogactieplan.

  1. Gauthier Van Rijckeghem is een van de toppers in West-Vlaanderen: “Dubbelspel is voor mij puur fun”
    TENNIS

    Gauthier Van Rijckeghem is een van de toppers in West-Vlaanderen: “Dubbelspel is voor mij puur fun”

    Voor wie geregeld een dubbeltoernooitje meepikt, zal de naam Gauthier Van Rijckeghem zeker vertrouwd in de oren klinken. Het voorbije decennium groeide de 25-jarige Izegemnaar uit tot één van de absolute dubbeltoppers van ons gewest. Daarnaast is Van Rijckeghem ook een veel gevraagd wedstrijdleider. Momenteel is hij aan de slag in het sterk bezette dubbeltoernooi van TC Alexander.