Volledig scherm
© Thinkstock

Roeselare deelt gratis pakketjes liefdesbomen uit voor Valentijnsdag

RoeselareHet burgerinitiatief Meer Bomen in Roeselare deelt net zoals vorig jaar opnieuw samen met de stad gratis liefdesbomen uit tijdens het valentijnsweekend. Nieuw dit jaar is dat je nu meteen een leuk gevarieerd pakket liefdesbomen bestelt.

 1. CD&V zet Ria Beeusaert-Pattyn in de (digitale) bloemetjes voor twintig jaar burgemeesterschap: “Je bent een monument en een voorbeeld voor ons allemaal”
  Lichtervelde

  CD&V zet Ria Beeusaert-Pat­tyn in de (digitale) bloemetjes voor twintig jaar burgemees­ter­schap: “Je bent een monument en een voorbeeld voor ons allemaal”

  Burgemeester Ria Beeusaert-Pattyn is precies twinig jaar burgemeester van Lichtervelde en daarvoor werd ze vrijdagavond stevig in de bloemetjes gezet. Een grootse fysieke receptie zat er niet in, maar de lokale CD&V dacht wel een mooi alternatief uit. Het werd een online meeting met felicitaties van collega-politici, waaronder Hilde Crevits en Joachim Coens. De burgemeester kreeg ook een cadeaupakket aan de deur geleverd.
 2. Gaslekje tijdens graafwerken: geen evacuaties nodig
  Roeselare

  Gaslekje tijdens graafwer­ken: geen evacuaties nodig

  Bij graafwerken langs de Handboogstraat, een zijstraat van de Hoogleedsesteenweg in Roeselare, werd maandag kort voor de middag een lagedrukleiding van de gasvoorziening geraakt. De werklui die er aan de slag waren, merkten het euvel onmiddellijk op. De brandweer werd erbij gehaald. Het lek kon snel voorlopig worden gedicht, in afwachting van de herstelling door een technicus van netbeheerder Fluvius. In de buurt hoefde niemand te worden geëvacueerd. De brandweer controleerde in enkele woningen vlakbij wel of er binnen geen gas ontsnapte. Dat bleek niet het geval. Door het incident was de Handboogstraat een tijdje afgesloten.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen