Een voorbeeld van een scène uit het 'inspring'-theaterstuk.
Volledig scherm
Een voorbeeld van een scène uit het 'inspring'-theaterstuk. © vdi

Roeselaarse Coalitie tegen Burn-out trekt met interactief theaterstuk naar bedrijven : “Stress op de werkvloer bespreekbaar maken

Roeselare / IzegemSteeds meer mensen kampen met stress op de werkvloer. Daarover praten of tijdig aan de alarmbel trekken is nog steeds een taboe en daar wil de Roeselaarse Coalitie tegen Burn-out iets aan doen. Zeven organisaties en bedrijven, waaronder de stad Roeselare, AZ Delta en Skyline Communications, slaan nu de handen in elkaar om aan de hand van een interactief ‘inspring-‘theaterstuk het onderwerp bespreekbaar te maken.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. INTERVIEW. Curd en Katrien praten voor het eerst nadat levenswerk failliet ging: “30 jaar lang gaven we álles, en nu worden we beschuldigd van fraude”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Curd en Katrien praten voor het eerst nadat levenswerk failliet ging: “30 jaar lang gaven we álles, en nu worden we beschul­digd van fraude”

  “300.000 euro aan voorschotten hebben we onze klanten terugbetaald. En dan zeggen ze dat we doelbewust failliet gingen.” Curd Coukuyt (52) en Katrien Isembaert (46), ex-uitbaters van feestzalencomplex De Vossenberg in Hooglede, veren langzaam recht. Corona, maar vooral de veroordeling in de ondernemingsrechtbank in december, waar ze beroep tegen aantekenen, weegt door. Een openhartig gesprek over wat misliep in misschien wel de mooiste feestzalen van West-Vlaanderen.
  Hooglede, Wevelgem
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.