Kraftwerk
Volledig scherm
Kraftwerk © Kraftwerk

Roeselaars museum steekt kleedkamer van Kraftwerk in KOERSkleedje

 1. Woonproject Heron ingehuldigd: “Eerste fase klaar, op termijn nog 28 extra urban villa’s in parktuin”
  Roeselare

  Woonpro­ject Heron ingehul­digd: “Eerste fase klaar, op termijn nog 28 extra urban villa’s in parktuin”

  Op de site waar architectenbureau B2Ai – toen nog BURO II – ooit het daglicht zag, is zaterdag het nieuwe woonproject Heron ingehuldigd. Nu al zijn er op de hoek van de Hoogleedsesteenweg en de Rijksweg in Roeselare 26 urban villa’s gerealiseerd en op termijn komen er nog 28 bij. “Ik ben hier opgegroeid, maar nu is het aan de nieuwe bewoners om volop te genieten van de parktuin”, zegt Pieterjan Vermoortel, CEO van B2Ai.
 2. Baby- en kinderspeciaalzaak Castard zoekt via ‘crowdlending’ investeerders voor realisatie tweede vestiging
  Roeselare

  Baby- en kinderspe­ci­aal­zaak Castard zoekt via ‘crowdlen­ding’ investeer­ders voor realisatie tweede vestiging

  Castard wil tegen eind dit jaar een tweede vestiging openen in West-Vlaanderen. Om die te realiseren zoekt de Roeselaarse baby- en kinderspeciaalzaak fondsen via het crowdlendingplatform WinWinner. “Het zijn niet de meest evidente tijden om te investeren, maar net nu dient er zich een opportuniteit aan die we moeten grijpen”, aldus zaakvoerders Kelly Denolf en Wim Degryse.
 1. ASSISEN LIVE. Speurders en onderzoeksrechter overlopen tegenstrijdige verklaringen van beschuldigden na campingmoord
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN LIVE. Speurders en onderzoeks­rech­ter overlopen tegenstrij­di­ge verklarin­gen van beschuldig­den na camping­moord

  In het Brugse assisenhof wordt de zaak van de campingmoord in Middelkerke dinsdag verdergezet. Speurders van de FGP proberen samen met onderzoeksrechter Koen Wittouck de puzzel te leggen van de tegenstrijdige verklaringen die de drie beschuldigden aflegden. Daarna zullen de wetsdokters nog eens terugkomen op de gruwelijke verwondingen van Mihael Parrent. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog hieronder.