vzw De Rode Lopers gaf zeven lokale goede doelen opnieuw een erg mooi duwtje in de rug
Volledig scherm
vzw De Rode Lopers gaf zeven lokale goede doelen opnieuw een erg mooi duwtje in de rug © Sam Vanacker

Rode Lopers schenken 24.476 euro aan zeven goede doelen

RoeselareVzw De Rode Lopers, die al sinds 2008 via sport geld inzamelen voor de strijd tegen kanker, hebben in 2021 een bedrag van maar liefst 24.476 euro ingezameld. En dat ondanks corona. Het geld werd verdeeld over zeven goede doelen, waarbij AZ Delta en het nieuwe palliatief centrum een extra duwtje in de rug kregen.

 1. Gratis fietslabelactie op De Munt

  Gratis fietslabel­ac­tie op De Munt

  Dankzij het betere weer grijpen weer meer mensen naar de fiets om zich te verplaatsen. Maar ook fietsdieven maken graag gebruik van deze gelegenheid, dus wees op je hoede. De Roeselaarse gemeenschapswachten doen alvast een duit in het zakje om te voorkomen dat jouw fiets gestolen wordt. Op dinsdag 30 mei organiseren ze van 9.30 tot 12 uur een gratis fietslabelactie op De Munt, vlakbij de ingang naar de ondergrondse fietsenstalling. Neem zeker je identiteitskaart mee.
  Roeselare
 2. Izegem telt met grote klok af naar BK Wielrennen: “Hopelijk komen nog meer toeschouwers kijken, dan tijdens Ronde van Vlaanderen”
  PREMIUM

  Izegem telt met grote klok af naar BK Wielrennen: “Hopelijk komen nog meer toeschou­wers kijken, dan tijdens Ronde van Vlaanderen”

  Er scheidt ons nog precies één maand van het BK Wielrennen. Om ons daar attent op te maken prijkt er sinds donderdag een aftelklok op de Grote Markt van Izegem, waar de koers op zondag 25 juni wordt afgetrapt. Het wordt het grootste evenement in de geschiedenis van de stad en dus haalt die samen met organisator Flanders Classics alles uit de kast om er straks een groot volksfeest van te maken. Ze heeft dan ook het één en ander in petto. Ook thuisrenster Justine Ghekiere, die zelf een gooi naar de tricolore trui doet, kijkt er naar uit.
  Ingelmunster, Izegem