Marie Stockman, Zoë Stockman, Antoon Stockman, Didier Casteleyn (Rode Kruis), burgemeester Kris Declercq, dokter Karl Dujardin (AZ Delta) en Yves Rosseel en Carmen Demoor van ARhus zijn de drijvende krachten achter ‘Een hart voor Willem: leer reanimeren’
Volledig scherm
Marie Stockman, Zoë Stockman, Antoon Stockman, Didier Casteleyn (Rode Kruis), burgemeester Kris Declercq, dokter Karl Dujardin (AZ Delta) en Yves Rosseel en Carmen Demoor van ARhus zijn de drijvende krachten achter ‘Een hart voor Willem: leer reanimeren’ © CDR

Rode Kruis, AZ Delta, ARhus en Roeselare zetten levenswerk van dokter Willem Stockman verder: “We willen mensen leren reanimeren en hen de kans geven zich te registreren als orgaandonor”

Het Rode Kruis, AZ Delta, ARhus en Roeselare bundelen de krachten om het levenswerk van dokter Willem Stockman verder te zetten. Stockman overleed in mei onverwacht op 52-jarige leeftijd. Op 22 december organiseren de partners in ARhus ‘Een hart voor Willem: leer reanimeren’ waarbij ze zoveel mogelijk mensen willen leren reanimeren en hen de kans geven om zich te registreren als orgaandonor. “Het is fantastisch dat we papa’s werk zo toch een beetje kunnen verderzetten”, reageren dochters Zoë en Marie Stockman.

2 reacties

 • FRANK ANCKAERT

  2 jaar geleden
  nog eens dank aan Dr. Stockman
 • Els Arnout

  2 jaar geleden
  Mijn respect dat ondanks alle verdriet van de familie de levensfilosofie van een gerespecteerde arts verder kan gezet worden. Mooi initiatief van allen die zich hiervoor engageren.
 1. Café De Commerce opent zomerbar Bar d’Or: “Hopelijk kan ik met dit initiatief mijn jaar goedmaken”
  Hooglede

  Café De Commerce opent zomerbar Bar d’Or: “Hopelijk kan ik met dit initiatief mijn jaar goedmaken”

  Van de 26 maanden dat café De Commerce al open is, moest zaakvoerder Enrique ‘Spriete’ Espriet (21) door corona de deur al zo’n tien maanden gesloten houden. Om toch wat van het geleden inkomensverlies goed te maken, opent hij donderdag in de weide achter zijn café op de Diksmuidsesteenweg de tweede editie van zomerbar Bar d’Or. “De Commerce is mijn leven, ik wil dat het café de crisis overleeft”, zegt Enrique.