Een van de ingrediënten van de vegetarische pasta waren korenaar-asperges, een heerlijke, maar vrijwel onbekende en exclusieve groentesoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de ingrediënten van de vegetarische pasta waren korenaar-asperges, een heerlijke, maar vrijwel onbekende en exclusieve groentesoort. © CDR

RESTOTIP. ’t Vosken: kwalitatieve keuken met ruime porties aan betaalbare prijzen

Als er één chef stond te trappelen om deze week opnieuw gasten binnen te mogen ontvangen, was het wel Joost Vanaudenaerde. In oktober heropende hij ’t Vosken, een restaurant dat tot ver buiten de Roeselaarse stadsgrenzen gekend is. Maar na amper één weekend moesten de deuren weer dicht. Veel kans om er de voeten onder tafel te schuiven, hadden we dus nog niet. Maar zodra het opnieuw mocht, gingen we er proeven.

  1. Streekgenoten schieten slachtoffers wateroverlast te hulp: van spullen brengen en schade herstellen tot frietjes bakken
    Izegem / Ingelmunster

    Streekgeno­ten schieten slachtof­fers waterover­last te hulp: van spullen brengen en schade herstellen tot frietjes bakken

    Heel wat streekgenoten springen in de bres om te helpen in de door overstromingen getroffen gebieden. Slager Bart Buyse doet dat met enkele kompanen uit Ingelmunster. Hij ging er geen vlees, wél frietjes uitdelen. Het Izegemse gemeenteraadslid Didier Parmentier (STIP) ging dan weer, samen met een delegatie van het stadspersoneel, helpen puin ruimen.