Khung Phad Oriental
Volledig scherm
PREMIUM
Khung Phad Oriental © CDR

RESTOTIP. Anurak Thai in Roeselare: Authentieke Thaise keuken bomvol smaak

RoeselareSinds begin deze maand is Roeselare met Anurak Thai een Thais restaurant rijker. Enkele weken geleden vertelden de zaakvoerders al in deze krant dat ze de authentieke Thaise keuken in een moderne setting wilden brengen. Wij staken er de voeten onder tafel en constateerden dat ze die belofte waarmaken. Lees meer over restotips uit Zuid-West-Vlaanderen in ons dossier.

 1. Binnenspeeltuin Mini World moest op HLN.be lezen dat ze opnieuw op slot moeten: “We voelden de bui hangen, maar het is onbegrijpelijk dat we dit via de pers moesten vernemen”
  PREMIUM
  Roeselare

  Binnen­speel­tuin Mini World moest op HLN.be lezen dat ze opnieuw op slot moeten: “We voelden de bui hangen, maar het is onbegrijpe­lijk dat we dit via de pers moesten vernemen”

  Filip De Prest en Cindy Vertoont van de Roeselaarse binnenspeeltuin Mini World zitten in zak en as sinds ze zaterdagochtend via HLN.be vernamen dat ze hun zaak stante pede moeten sluiten in de strijd tegen het coronavirus. Dat terwijl er vrijdag met geen woord gerept werd over de binnenspeeltuinen tijdens de persconferentie na het Overlegcomité. “Het kan toch niet dat we dit moesten vernemen via de pers? Voor het tweede jaar op rij dicht moeten blijven tijdens onze topperiode is keihard”, aldus Filip.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.