Serhad in de nieuwe Resto Snack Instanbul in Roeselare.
Volledig scherm
Serhad in de nieuwe Resto Snack Instanbul in Roeselare. © Maxime Petit

Resto Snack Istanbul opent in Roeselare tweede vestiging: “80 zitplaatsen op een toplocatie”

RoeselareDe Izegemse pita- en pizzazaak Resto Snack Istanbul heeft voortaan ook een tweede vestiging, in de Ooststraat van Roeselare, aan het Stationsplein.

 1. De Gouden Tuin zoekt mooiste stukjes privé groen
  Roeselare

  De Gouden Tuin zoekt mooiste stukjes privé groen

  Stad Roeselare gaat opnieuw op zoek nar het mooiste privé groen via de wedstrijd De Gouden Tuin. Deelnemen kan in vijf categorieën: natuurvriendelijke voortuin, architectonische voortuin, hoeve, bedrijfsgebouw en geveltuin of terras- en balkonversiering. Inschrijven kan tot 1 juni via https://www.roeselare.be/formulier/inschrijving-de-gouden-tuin. Tussen 1 en 30 juni gaat de jury van De Gouden Tuin bij alle deelnemers langs. Er wordt gelet op het onderhoud, de aanleg, de kleurenpracht, de uitgroei, de verscheidenheid en de originaliteit. Na de keuring krijg je een uitnodiging om de proclamatie bij te wonen en te ontdekken of je voortuin of gevel in de prijzen viel.
 1. Signalisatie moet fietssnelweg F32 herkenbaarder maken, ook verdere realisatie richting Brugge op de agenda
  Roeselare

  Signalisa­tie moet fietssnel­weg F32 herkenbaar­der maken, ook verdere realisatie richting Brugge op de agenda

  Ter hoogte van de Roeselaarse TRAX-site werd de fietssnelweg F32 voorzien van gloednieuwe signalisatie. Die moet zorgen voor meer herkenbaarheid en fietsers helpen om makkelijker de weg te laten vinden. Ondertussen maakt de Provincie West-Vlaanderen werk van de verdere voltooiing van de F32 die Roeselare met Brugge moet verbinden. Dit door de missing link in Beveren weg te werken, en ook de doortrekking richting Gits en Torhout zou tegen eind dit jaar een stap verder moeten staan.