Pieter Houbaert laat met PhDesigns zijn creativiteit de vrije loop.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Houbaert laat met PhDesigns zijn creativiteit de vrije loop. © Maxime Petit

Pieter wil met zijn t-shirts iedereen laten glimlachen: “We kunnen dat wel gebruiken na corona”

RoeselareVan een tijdverdrijf in coronatijden tot een eigen pop-up etalage in de Roeselaarse Ooststraat. Het is het traject dat Pieter Houbaert (29) de voorbije maanden aflegde met PhDesigns. Onder die naam brengt hij T-shirts, rompertjes en canvassen op de markt met daarop zelfgemaakte illustraties met een knipoog. “Ooit zou ik graag een fysieke winkel starten met enkel en alleen mijn designs”, aldus Pieter.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkampioen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”
  PREMIUM
  Oostrozebeke

  Soigneur Chris ‘Foxie’ De Vos stond op de eerste rij toen Remco Evenepoel wereldkam­pi­oen werd: “Amper twee uur geslapen, want we hadden iets te vieren”

  Luttele seconden nadat Remco Evenepoel in Wollongong als wereldkampioen over de finishlijn reed kreeg hij al een hartelijke knuffel van Chris ‘Foxie’ De Vos. De Oostrozebeekse verzorger van Belgian Cycling volgt hem en zijn teamgenoten al enkele jaren en genoot samen met hem van zijn glorieuze overwinning en van “twee fantastische wielerweken” Down Under.