De levenloze man werd aangetroffen op het voetpad langs de Groenestraat in Roeselare.
Volledig scherm
De levenloze man werd aangetroffen op het voetpad langs de Groenestraat in Roeselare. © Hans Verbeke

Passanten vinden dode man op voetpad in Roeselare: wellicht natuurlijk overlijden

RoeselareIn de Groenestraat in Roeselare is dinsdagavond laat een man gevonden die geen teken van leven meer gaf. Omdat er geen duidelijkheid was over de oorzaak van zijn overlijden, vorderde het parket een wetsdokter. Volgens de eerste vaststellingen gaat het om een natuurlijk overlijden.

 1. Nieuw concept in de maak voor gemeenteraadszaal na instorting plafond? “We zouden ook zonder vals plafond kunnen werken, zodat je het dakgebinte ziet”
  PREMIUM
  Lichtervelde

  Nieuw concept in de maak voor gemeente­raads­zaal na instorting plafond? “We zouden ook zonder vals plafond kunnen werken, zodat je het dakgebinte ziet”

  Nadat een maand geleden het plafond van de gemeenteraadszaal plots naar beneden denderde is het puin opgeruimd, maar vergaderen in de zaal zal niet meer voor dit jaar zijn. Niet alleen verpletterde het plafond de microfoons van de raadsleden, ook de meubels raakten zwaar beschadigd. Het gemeentebestuur denkt nu na over hoe het verder moet. “Ofwel gaan we eenvoudig voor een vervangingsplafond, ofwel kiezen we voor een ander concept.”
 2. Jens wandelt Dodentocht ter ere van overleden nichtje Jynthe (5): “Haar knuffel gaat mee in de rugzak”
  PREMIUM
  Roeselare

  Jens wandelt Dodentocht ter ere van overleden nichtje Jynthe (5): “Haar knuffel gaat mee in de rugzak”

  Jens Vanoplinus (27) wandelt op 12 augustus mee met de 53ste Dodentocht. Daarmee hoopt de jonge vader wat centen in het laatje te brengen voor het Berrefonds, een vzw die ouders van overleden kinderen steunt. Jens zal een T-shirt dragen met daarop de naam van z’n nichtje. “Toen Jynthe twee jaar was, werd ze ziek. Het verdict was keihard. Ze bleek aan een zeldzame ongeneeslijke stofwisselingsziekte te lijden.”