In deze buurt, langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, stierf de 47-jarige vrouw na het nemen van een overdosis drugs.
Volledig scherm
PREMIUM
In deze buurt, langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, stierf de 47-jarige vrouw na het nemen van een overdosis drugs. © Hans Verbeke

Overdosis wordt 47-jarige vrouw fataal: “Vriend was helemaal overstuur en wist met zichzelf geen raad”

Roeselare/HoogledeDe vriend van een 47-jarige vrouw die woensdagmorgen dood werd aangetroffen in haar flat langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, heeft niks te maken met haar overlijden. De man werd omwille van zijn gerechtelijk verleden opgepakt maar na verhoor weer vrijgelaten. Volgens het parket stierf de vrouw aan een overdosis. Dat blijkt uit de autopsie. “Vreselijk dat zoiets moet gebeuren”, klink het in de buurt.

 1. Ardo opent met Rootbox nieuw duurzaam hoofdkantoor: “Gebouw gebruikt warmte van naburige fabriek”
  Ardooie

  Ardo opent met Rootbox nieuw duurzaam hoofdkan­toor: “Gebouw gebruikt warmte van naburige fabriek”

  Premier Alexander De Croo mocht maandag met wat aarde uit zijn tuin in de Vlaamse Ardennen een ‘rootbox’ op het nieuwe hoofdkwartier van diepvriesgroentenproducent Ardo in Ardooie vullen. Het symbolisch gebaar verving het traditionele lintjesgeknip dat bij de opening van een nieuw gebouw hoort en toont ook aan dat het bedrijf ook op zijn gloednieuwe hoofdzetel duurzaamheid hoog in het vaandel blijft houden.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.