Er werd in basisschool Ring voorgelezen uit boeken in verschillende talen.
Volledig scherm
Er werd in basisschool Ring voorgelezen uit boeken in verschillende talen. © RV

Ouders lezen voor in verschillende talen in basisschool Ring

Basisschool Ring heeft de Voorleesweek en hun deelname aan het SIREE-project gekoppeld aan elkaar. Via dat Europees project wil ARhus gezinnen met een migratieachtergrond meer betrekken bij het onderwijs. De Voorleesweek kreeg dan ook een multicultureel tintje doordat ouders van verschillende nationaliteiten kwamen voorlezen in hun taal in de school in de Groenestraat.

0 reacties

  1. Streetkarting Roeselare palmt tijdens Pinksterweekend bedrijventerrein Wijnendale in: “Deels op de openbare weg en met snelheden tot 30 kilometer per uur”
    Beveren

    Streetkar­ting Roeselare palmt tijdens Pinkster­week­end bedrijven­ter­rein Wijnendale in: “Deels op de openbare weg en met snelheden tot 30 kilometer per uur”

    Bedrijventerrein Wijnendale in Beveren wordt tijdens het Pinksterweekend twee dagen lang omgevormd tot een racecircuit. Jan Seynaeve en Steve Brown organiseerden er in 2019 voor het eerst een streetkarting en een vervolg kon niet uitblijven. “Indertijd hebben we de dag zelf al beslist dat de tweede editie grootser moest zijn”, aldus het duo. Dit jaar pakken ze dan ook uit met een tweedaags outdoor kartingevent voor zowel ervaren karters als amateurs.