Er werd in basisschool Ring voorgelezen uit boeken in verschillende talen.
Volledig scherm
Er werd in basisschool Ring voorgelezen uit boeken in verschillende talen. © RV

Ouders lezen voor in verschillende talen in basisschool Ring

Basisschool Ring heeft de Voorleesweek en hun deelname aan het SIREE-project gekoppeld aan elkaar. Via dat Europees project wil ARhus gezinnen met een migratieachtergrond meer betrekken bij het onderwijs. De Voorleesweek kreeg dan ook een multicultureel tintje doordat ouders van verschillende nationaliteiten kwamen voorlezen in hun taal in de school in de Groenestraat.

0 reacties

 1. Sportoase Schiervelde trekt naar buiten met workouts
  Roeselare

  Sportoase Schiervel­de trekt naar buiten met workouts

  Sportoase Schiervelde maakt na een verplichte sluiting door de pandemie op maandag 26 april haar comeback met Sportoase Outdoor, een uitgebreid pakket aan workouts in de buitenlucht. Je kan er terecht vooronder meer yoga, cycling, BBB, zumba en bootcamp. Het volledige uurschema kan je terugvinden op de website van sportoase Schiervelde. De buitenactiviteiten worden in een coronaproof kader georganiseerd. Je outdoorworkout kan je reserveren vanaf vrijdag 23 april om 9 uur via https://reserveer-online.sportoase.be.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Club Roeselare zoekt jeugdspelers
  Roeselare

  Club Roeselare zoekt jeugdspe­lers

  De jeugdwerking van Club Roeselare is nog steeds op zoek naar nieuwe jeugdspelers. Geïnteresseerde jongeren kunnen alvorens eventueel in te schrijven een initiatiedag volgen op het Rodenbachstadion. Deze vindt plaats op woensdag 19 mei vanaf 17.30 uur. De ouders krijgen op dat moment de nodige uitleg. Vooraf inschrijven is gewenst. Dat kan via het emailadres jeugd@clubroeselare.be of telefonisch bij jeugdcoördinator Ashley Muylle op 0472/93.84.68. Club Roeselare zoekt ook nog steeds een trainer voor de gewestelijke reserven.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen